Ρετιρέ Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 200.000
  • 3
  • 122
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 4ος,ΡΕΤΙΡΕ στην περιοχή: Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου - Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 122 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α. Έχει κατασκευαστεί το 1967, έχει κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μωσαικό. Η κατάστασή του είναι: Χρήζει ανακαίνισης, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Παραλία, Σχολείο, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Πανοραμική, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πανταχόθεν Ελεύθερο, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
685089
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή