Τεσσάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Νέα Μάκρη

Νέα Μάκρη
  • € 290.000
  • 5
  • 134
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, Διαμέρισμα 134 τ.μ. , δύο (2) επιπέδων, 1ου- 2ου ορόφου, εντός συγκροτήματος κατοικιών, έτος κατασκευής ολοκλήρωσης το 2006. Σε πολύ μικρή απόσταση από το λιμανάκι της Νέας Μάκρης, περιμετρικά του κεντρικού ιστού της περιοχής, κοντά σε θάλασσα, κοντά σε χώρους εστίασης.
Διαθέτει 4 υ/δ, 3 μπάνια, 1 κουζίνα, 1 καθιστικό, βεράντες, αυτονομία θέρμανση, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τα δάπεδα είναι πλακάκια καλής ποιότητας και πρόσφατης ανακαίνισης και τοποθέτησης, σήτες, ηλεκτρικά ρολά, πόρτα ασφαλείας.
Μαζί με το διαμέρισμα δίνεται θέση στάθμευσης ανοικτή σε ακάλυπτο χώρο οικοπέδου, προσωρινά μισθωμένο.
Η πολυκατοικία διαθέτει ασανσέρ.
Η κατοικία - Διαμέρισμα (τύπου μαιζονέτας) περιγράφεται ως ακολούθως:
Στον 1ο όροφο είναι η κύρια είσοδος και η κατοικία διαθέτει ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, διάδρομο που οδηγεί σε 1 w/c και 1 υπνοδωμάτιο. Το υπνοδωμάτιο έχει ντουλάπες και διαθέτει παράθυρο και πρόσβαση σε κοινό μπαλκόνι με τη κουζίνα. Μπροστά από τον χώρο του καθιστικού υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε κύρια βεράντα της κατοικίας. Μεταξύ της κουζίνας και του καθιστικού υπάρχει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον 2ο όροφο.
Ο 2ος όροφος αποτελείται από 3 άνετα υπνοδωμάτια όπου το ένα εξ αυτών θεωρείται master διότι διαθέτει δικό του μπάνιο με μπανιέρα. Τα άλλα 2 υπνοδωμάτια εξυπηρετούνται από δεύτερο μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ντουλάπες και μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μπαλκόνι ή βεράντα.
Η κατοικία είναι προσωρινά μισθωμένη. Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση. Απέχει 30 λεπτά από τον Διεθνή αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος, 10 λεπτά από το λιμάνι της Ραφήνας, 45-50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Κατάλληλη για εξοχική ή και μόνιμη κατοικία, ιδανικό για εκμετάλλευση.
Για ορισμό συνάντησης παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα. Τιμή: 290.000 ευρώ. Αποκλειστικό ακίνητο από την εταιρεία μας Pavlidis Property Services 22940-96157,6979536786 www.pavlidis-realestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6240597 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή