• € 1.200/μήνα
  • 1.800
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-327 - ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Βιοτεχνικός Χώρος Δύο Επιπέδων συνολικής επιφάνειας 1800 τ.μ. σε περιφραγμένο τεμάχιο 2600 τ.μ. Αποτελείται από έναν χώρο στο ισόγειο αυτού, κατάλληλα διαμορφωμένο με γυψοσανίδες (που μπορούν όμως και να αφαιρεθούν) καθώς και ένα πατάρι με πρόσβαση από εσωτερική σκάλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος γραφείων και αποθήκης. Στον όροφο της ιδιοκτησίας συναντούμε μια ενιαία πλάκα επιφάνειας 900 τμ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναλόγως. Με δομημένη καλωδίωση, μια μεγάλη μηχανικά ανοιγόμενη γκαραζόπορτα, μια επίσης μεγάλη μεταλλική ανοιγόμενη πόρτα εισόδου προς το εσωτερικό του για φορτηγά, εξωτερικό ανελκυστήρα φορτίων και μέσο ύψος ισογείου τα 6 μ, το ανωτέρω ακίνητο παρέχει εύκολη πρόσβαση με κόμβο εισόδου - εξόδου προς αυτό και πρόσοψη επί τον κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο της Επαρχιακής Οδού Βέροιας - Σκύδρας. Τιμή: 1.200 €


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2-327
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εργαστήριο
εμβαδό
1.800 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
βιτρίνες
35 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή