Μονοκατοικία βίλα Πλατανιάς, Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΠλατανιάς
  • € 1.750.000
  • 5+
  • 491
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Deluxe Βίλα με θέα στη θάλασσα προς πώληση στο Ξαμουδοχώρι Πλατανιάς. Αυτή η εξαιρετική βίλα βρίσκεται στο ήσυχο χωριό Ξαμουδοχώρι, λίγα μόλις λεπτά μακριά από το παγκοσμίου φήμης θέρετρο του Πλατανιά, με ένα γενναιόδωρο μέγεθος 491 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το ακίνητο προσφέρει εκτεταμένο χώρο διαβίωσης για έναν πολυτελή και άνετο τρόπο ζωής.
Με 6 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και 1 WC, αυτή η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο για μια μεγάλη οικογένεια ή όσους αγαπούν να διασκεδάζουν τους επισκέπτες.
Αυτό το έργο βίλας θα κατασκευαστεί κατόπιν ζήτησης, επιδεικνύοντας τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής και σχεδιασμού.
Σε οικόπεδο έκτασης 1707 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το έργο βίλας εκτός σχεδίου θα κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα, διασφαλίζοντας τη μέγιστη πολυτέλεια και κομψότητα.
Φωλιασμένο σε ένα ήσυχο καταπράσινο περιβάλλον, το κατάλυμα προσφέρει απεριόριστη πανοραμική θέα στο γραφικό περιβάλλον και τη μαγευτική θάλασσα.
Διαθέτει ιδιωτικό ανοιχτό χώρο στάθμευσης, για άνεση και ασφάλεια. Οι προσεκτικά διαμορφωμένοι κήποι διαθέτουν ένα βελούδινο γκαζόν και όμορφα πλακάκια μονοπάτια που οδηγούν στον φιλόξενο χώρο της πισίνας. Αυτή η όαση χαλάρωσης είναι ιδανική για να απολαύσετε τον ήλιο της Μεσογείου ή να απολαύσετε μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα.
Το υπόγειο εκτείνεται σε 172,80 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει ένα κλειστό γκαράζ και δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικά μπαλκόνια που προσφέρουν υπέροχη θέα.
Το ισόγειο 198μ² διαθέτει υπέροχο ανοιχτό ντιζάιν, με φωτεινό και ευάερο σαλόνι με τραπεζαρία, άρτια συνδεδεμένο με μια μοντέρνα κουζίνα με νησίδα, πλήρως εξοπλισμένη, με τα πάντα για επαγγελματική μαγειρική.
Επιπλέον, υπάρχει ένα βολικό WC για τους επισκέπτες.
Προσφέροντας εξαιρετική ιδιωτικότητα, ο κύριος όροφος περιλαμβάνει επίσης ένα υπέροχο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και άμεση πρόσβαση σε ένα υπαίθριο καθιστικό με μια ήσυχη πισίνα με τζακούζι. Δίπλα στην πισίνα του τζακούζι, θα βρείτε ένα δεύτερο καθιστικό με ένα όμορφο ξύλινο κατάστρωμα, ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση του γραφικού περιβάλλοντος.
Το αποκορύφωμα αυτού του επιπέδου είναι η απέραντη βεράντα, προσβάσιμη από όλα τα δωμάτια, η οποία επιδεικνύει μια εκπληκτική επιφάνεια 94 τ.μ. ιδιωτική πισίνα, ένα άνετο υπαίθριο καθιστικό με τζάκι, μια φιλόξενη εξωτερική τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη εξωτερική κουζίνα με επιπλέον χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας.
Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα ανακαλύψετε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, με ιδιωτικά μπάνια και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο. Το κύριο υπνοδωμάτιο σε αυτόν τον όροφο προσφέρει το απόλυτο καταφύγιο, με ιδιωτικό μπάνιο, ιδιωτικό μπαλκόνι και μια απομονωμένη βεράντα με ένα χαλαρωτικό τζάκι. το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε τα αστέρια.
Το Ξαμουδοχώρι Πλατανιάς είναι ένα γοητευτικό χωριό γνωστό για την ήρεμη ατμόσφαιρα και τη μαγευτική φυσική ομορφιά του. Περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο και προσφέρει έναν ήρεμο τρόπο ζωής, αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα καταφύγιο μακριά από την πολυσύχναστη πόλη. Με την εξαιρετική του τοποθεσία και την εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις και αξιοθέατα, το Ξαμουδοχώρι προσφέρει μια γαλήνια απόδραση ενώ εξακολουθεί να είναι σε κοντινή απόσταση από την άνεση.
Βυθιστείτε στην πολυτέλεια και αφεθείτε στην απαράμιλλη θέα που προσφέρει αυτή η εξαίσια βίλα στο Ξαμουδοχώρι. Απολαύστε τη σύγχρονη σχεδίαση, τα κομψά χαρακτηριστικά και ένα πραγματικά πολυτελές περιβάλλον διαβίωσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας.
Αν αναζητάτε ένα εξαιρετικό ακίνητο που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και εκπληκτικό περιβάλλον, αυτή η πολυτελής βίλα είναι η τέλεια επιλογή. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πραγματικά αξιόλογο και ειδυλλιακό ακίνητο.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-988.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
817399 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
491 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή