Μονοκατοικία βίλα Πλατανιάς, Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΠλατανιάς
  • € 890.000
  • 5
  • 229
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα με θέα στη θάλασσα προς πώληση στο Ξαμουδοχώρι Πλατανιάς. Στο γραφικό χωριό Ξαμουδοχώρι στον Πλατανιά, αυτό το εξαιρετικό Villa Project προσφέρει μια πολυτελή και σύγχρονη εμπειρία ζωής.
Αυτή η βίλα 229,30 τ.μ. είναι ένας τέλειος συνδυασμός κομψότητας, άνεσης και εκπληκτικού ντιζάιν και θα κατασκευαστεί κατόπιν ζήτησης κατασκευασμένη με τα υψηλότερα πρότυπα.
Το ακίνητο είναι χτισμένο σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 982,70 τμ, παρέχοντας άφθονο υπαίθριο χώρο για να απολαύσετε το ήσυχο περιβάλλον. Η εκπληκτική πανοραμική θέα στο γύρω τοπίο και τη λαμπερή θάλασσα ενισχύουν περαιτέρω τη γοητεία αυτού του ακινήτου.
Το εσωτερικό της βίλας διαθέτει μια καλοσχεδιασμένη διάταξη, όπου το ισόγειο περιλαμβάνει ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι που συνδέεται άψογα με μια τραπεζαρία και μια μοντέρνα κουζίνα με ένα νησί, τέλεια σχεδιασμένη για να προετοιμάζει νόστιμα γεύματα για όλη την οικογένεια.
Αυτός ο όροφος διαθέτει επίσης ένα WC, εξασφαλίζοντας άνεση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και άμεση πρόσβαση στους υπέροχους εξωτερικούς χώρους.
Μια τεράστια βεράντα είναι προσαρτημένη και προσβάσιμη από όλα τα δωμάτια, που φιλοξενεί μια σειρά από υπαίθριους χώρους καθιστικού για να χαλαρώσετε ή να οργανώσετε αξέχαστα πάρτι με φίλους και οικογένεια.
Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της βίλας είναι τα εντυπωσιακά 48 τ.μ. ιδιωτική πισίνα, το τέλειο μέρος για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει επίσης πολλούς χώρους καθιστικού, ιδανικούς για δείπνο στο ύπαιθρο ή απλά για να απολαύσετε το ζεστό μεσογειακό κλίμα. Ο προσεκτικά διαμορφωμένος κήπος προσθέτει μια πινελιά φυσικής ομορφιάς σε αυτό το ήδη εκπληκτικό ακίνητο.
Στον πρώτο όροφο, σας περιμένουν δύο ακόμη υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, που προσφέρουν ιδιωτικότητα και εκπληκτική θέα. Ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και τη γύρω περιοχή προσφέρει το τέλειο μέρος για να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα.
Το Ξαμουδοχώρι είναι ένα γοητευτικό χωριό γνωστό για την ηρεμία και το καταπράσινο σκηνικό του. Μέσα στο όμορφο κρητικό τοπίο, αυτή η περιοχή προσφέρει ένα ήσυχο και ειδυλλιακό καταφύγιο. Το χωριό βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στον Πλατανιά, γνωστό για τη ζωντανή του ατμόσφαιρα, τις αμμώδεις παραλίες και μια πληθώρα ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης.
Με την προνομιακή της τοποθεσία στο Ξαμουδοχώρι, τις πολυτελείς ανέσεις και τη θέα που κόβει την ανάσα, αυτή η βίλα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στην καρδιά της Κρήτης. Προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, κομψότητας και ηρεμίας, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν υψηλού επιπέδου μεσογειακό τρόπο ζωής.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πολυτελή βίλα στο Ξαμουδοχώρι, που προσφέρει απαράμιλλη ομορφιά, πολυτέλεια και θέα που κόβει την ανάσα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-987.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
818637 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
229 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή