Μονοκατοικία βίλα Πλατανιάς, Ξαμουδοχώρι, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΠλατανιάς
  • € 835.000
  • 4
  • 196
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα με θέα στη θάλασσα προς πώληση στον Πλατανιά Ξαμουδοχώρι. Καλώς ήρθατε σε αυτή την εξαιρετική βίλα εκτός σχεδίου με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, που βρίσκεται στο γαλήνιο χωριό Ξαμουδοχώρι στον Πλατανιά. Αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία προσφέρει μια πολυτελή και μοντέρνα εμπειρία διαβίωσης, ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία και σύνδεση με τη φύση.
Αυτή η εξαιρετική βίλα βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ξαμουδοχώρι λίγα λεπτά μακριά από το διάσημο τουριστικό θέρετρο Πλατανιάς.
Σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 714 τ.μ., η βίλα προσφέρει ένα γαλήνιο και καταπράσινο περιβάλλον, σε συνδυασμό με την εκπληκτική πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή και τη μαγευτική θάλασσα.
Χτισμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές, αυτό το 196,10 τ.μ. Η βίλα διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό που αποπνέει πολυτέλεια.
Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία που προσφέρει άφθονο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει ένα τέλειο περιβάλλον για γαστρονομικές απολαύσεις.
Υπάρχει επίσης ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ με απόλυτη ιδιωτικότητα.
Σε αυτό το επίπεδο περιλαμβάνεται WC, για μεγαλύτερη ευκολία.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικά μπάνια και μπαλκόνια, παρέχοντας ένα ιδιωτικό καταφύγιο για κάθε μέλος της οικογένειας ή επισκέπτη.
Το αποκορύφωμα αυτού του επιπέδου είναι η τεράστια βεράντα, προσβάσιμη από όλα τα δωμάτια, η οποία φιλοξενεί διάφορους χώρους καθιστικού και ένα 42 τ.μ. ιδιωτική πισίνα, ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση.
Η εξαιρετική τοποθεσία εξασφαλίζει μια αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε πραγματικά σε αυτό το ειδυλλιακό καταφύγιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ιδιωτικό ανοιχτό χώρο στάθμευσης και έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με καταπράσινο γκαζόν, παρέχοντας τον τέλειο υπαίθριο χώρο για συγκεντρώσεις, χαλάρωση και απόλαυση του μεσογειακού κλίματος.
Το Ξαμουδοχώρι είναι ένα γοητευτικό χωριό γνωστό για την ήρεμη ατμόσφαιρα και τη φυσική ομορφιά του. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινο τοπίο, προσφέρει μια γαλήνια απόδραση από τη φασαρία της πόλης. Το χωριό βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη ζωντανή πόλη του Πλατανιά, όπου οι κάτοικοι μπορούν να βρουν μια πληθώρα ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και παραλίες. Το Ξαμουδοχώρι παρέχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα ήσυχο καταφύγιο και εύκολη πρόσβαση σε σύγχρονες ανέσεις.
Αν ψάχνετε για μια πολυτελή βίλα με απαράμιλλη θέα και ένα ήρεμο περιβάλλον, αυτό το ακίνητο στο Ξαμουδοχώρι είναι η τέλεια επιλογή. Απολαύστε τη γαλήνη της φύσης σε συνδυασμό με την άνεση και την κομψότητα ενός σύγχρονου σχεδιασμού. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή τη συναρπαστική βίλα το σπίτι των ονείρων σας.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-986.
Ktimatoemporiki Real Estate,
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
819411 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
196 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 835.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή