Μονοκατοικία βίλα 159 τμ, Μάλεμε, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 355.000
  • 4
  • 159
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την ηρεμία και την κομψότητα σε αυτή την αποκλειστική βίλα που βρίσκεται μέσα στο γραφικό τοπίο, μόλις 7 χιλιόμετρα από τις παρθένες ακτές της περιοχής Γεράνι και 20 χιλιόμετρα από το ζωντανό κέντρο της πόλης των Χανίων. Με απαράμιλλη ηρεμία και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, αυτή η σχολαστικά κατασκευασμένη κατοικία προσφέρει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για όσους αναζητούν έναν αρμονικό συνδυασμό πολυτελούς διαβίωσης και παραθαλάσσιας γοητείας. Μέσα σε ένα επιλεγμένο συγκρότημα με δύο μόνο βίλες, η ιδιωτικότητα και η αποκλειστικότητα κυριαρχούν.

Μέγεθος: Περίπου 150 τμ σχολαστικά σχεδιασμένου χώρου διαβίωσης, που συμπληρώνεται από ένα προσεκτικά διαμορφωμένο οικόπεδο 242 τμ.
Επίπεδα: Εκτείνονται σε τρία επίπεδα – ισόγειο, πρώτο όροφο και δεύτερο όροφο – προσφέροντας απρόσκοπτη ροή χώρων διαβίωσης.
Είσοδοι: Πρόσβαση από δύο κύριες πόρτες, ενισχύοντας την άνεση και την ιδιωτικότητα. Υπαίθριες Παροχές: Άψογα σχεδιασμένη πισίνα και χώρος μπάρμπεκιου, που σας προσκαλούν να επιδοθείτε στην υπαίθρια χαλάρωση και διασκέδαση.
Εσωτερικά χαρακτηριστικά: Πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο με γούστο, με ολοκαίνουργια έπιπλα που αποπνέουν σύγχρονη γοητεία και κομψότητα.
Βελτιώσεις άνεσης: Κλιματιστικές μονάδες εγκατεστημένες σε όλα τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση όλο το χρόνο. Επιπλέον, ένα ζεστό τζάκι κοσμεί το σαλόνι, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα τα πιο δροσερά βράδια.
Χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον: Εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες για θέρμανση νερού, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για βιώσιμη ζωή.
Θέα: Απολαμβάνει εκπληκτική θέα στη γαλάζια θάλασσα από πολλά πλεονεκτήματα, ενισχύοντας τη γαλήνη της εμπειρίας ζωής σας.
Μπαλκόνια: Περιβάλλεται από μπαλκόνια που προσφέρουν μαγευτική θέα και χρησιμεύουν ως τέλεια μέρη για χαλάρωση και δείπνο στο ύπαιθρο.

Εσωτερική Διάταξη:
Ισόγειο: Ένα καταφύγιο από μόνο του, με ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μοντέρνο μπάνιο, έναν ευέλικτο χώρο ιδανικό για γυμναστήριο ή χώρο αναψυχής και ένα βολικό γκαράζ.
Πρώτος όροφος: Η καρδιά του σπιτιού, που περιλαμβάνει ένα κομψό υπνοδωμάτιο, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, φιλόξενο σαλόνι και μια κομψή τραπεζαρία, όλα άψογα συνδεδεμένα για αβίαστη διασκέδαση και καθημερινή ζωή.
Δεύτερος Όροφος: Ένα ιδιωτικό καταφύγιο, που στεγάζει ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα πολυτελές μπάνιο, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ηρεμία.

Είτε αναζητάτε μια μόνιμη κατοικία, ένα καταφύγιο διακοπών ή μια επενδυτική ευκαιρία, αυτή η βίλα υπόσχεται έναν τρόπο ζωής που δεν συγκρίνεται
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6241649 - 06/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
159 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 355.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή