Duplex Οίτης, 1, Μπουρνάζι, Περιστέρι

ΠεριστέριΟίτης, 1
  • € 450.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Φωλιασμένο στη ζωντανή καρδιά του Περιστερίου, αυτό το εκπληκτικό duplex προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και εκπληκτικής θέας. Με έναν ευρύχωρο χώρο 105 τετραγωνικών μέτρων σχολαστικά σχεδιασμένου χώρου, αυτή η κατοικία είναι η επιτομή της εκλεπτυσμένης αστικής διαβίωσης.

Μπείτε μέσα για να ανακαλύψετε τρία όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια, που παρέχουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Δύο κομψά μοντέρνα μπάνια προσφέρουν άνεση και κομψότητα, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή που περνάτε εδώ είναι απολαυστική. Το κομβικό σημείο του σπιτιού είναι ο εκτεταμένος χώρος καθιστικού-κουζίνας, όπου η απρόσκοπτη σχεδίαση συναντά τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο τόσο για διασκέδαση όσο και για καθημερινή ζωή.

Καθώς διασχίζετε την κατοικία, θα μαγευτείτε από όχι ένα, αλλά τρία μπαλκόνια, το καθένα από τα οποία προσφέρει τη δική του μοναδική προοπτική του γύρω τοπίου της πόλης. Επιπλέον, μια βεράντα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για δείπνο στο ύπαιθρο ή απλά απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μεσογείου, απολαμβάνοντας απαράμιλλη θέα στην εμβληματική Ακρόπολη και τον μαγευτικό λόφο του Λυκαβηττού.

Αυτό το duplex είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν την κορυφή της πολυτέλειας που ζουν στο Περιστέρι. Με δύο ειδικές θέσεις στάθμευσης και μια γενναιόδωρη αποθήκη, η άνεση συνυφαίνεται αβίαστα στο ύφασμα της καθημερινής ζωής. Είτε σας ελκύει η ζωντανή ενέργεια της πόλης είτε η ηρεμία του ιδιωτικού καταφυγίου σας, αυτή η κατοικία προσφέρει την τέλεια ισορροπία και των δύο, καθιστώντας την μια εξαιρετική ευκαιρία για απαιτητικούς αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6241651 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης