Μονοκατοικία βίλα Νέα Κυδωνία, Αγία Μαρίνα, Νέα Κυδωνία

Νέα ΚυδωνίαΝέα Κυδωνία
  • € 695.000
    € 740.000(-6,1%)
  • 4
  • 200
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα με θέα στη θάλασσα κοντά στην παραλία προς πώληση στα Χανιά. Αυτή η εξαιρετική βίλα 200τμ, χτισμένη με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, βρίσκεται στη γοητευτική πόλη των Χανίων. Με ευρύχωρη διαρρύθμιση και καλόγουστο ντιζάιν, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας.
Με ευρύχωρη διαρρύθμιση, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, παρέχοντας άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση. Η βίλα βρίσκεται σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 2000τμ, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ηρεμία στους κατοίκους της, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό ιδιωτικότητας και άνεσης.
Κατασκευασμένη το 2007, αυτή η εκπληκτική βίλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 150 μέτρα μακριά από την όμορφη αμμώδη παραλία. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ευκολία της γρήγορης και εύκολης πρόσβασης στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Το ακίνητο διαθέτει μια σειρά από ανέσεις, όπως ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομο σύστημα θέρμανσης και περιφραγμένη περίμετρο για πρόσθετη ασφάλεια.
Διαθέτει επίσης έναν τεράστιο κήπο, παρέχοντας άφθονο χώρο για υπαίθριες δραστηριότητες και τη δυνατότητα για την κατασκευή μιας πολυτελούς πισίνας. Βυθιστείτε στο ειδυλλιακό περιβάλλον και αφεθείτε στην ομορφιά της φύσης.
Με την είσοδο στη βίλα, μια σκάλα που αποτελείται από 17 σκαλοπάτια οδηγεί στον πρώτο όροφο. Εδώ, θα βρείτε μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα ιδανική για την προετοιμασία γαστρονομικών απολαύσεων, που διαθέτει κορυφαίες συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Προσφέρει πρόσβαση σε μια ευρύχωρη αυλή 350τμ με περιποιημένο γκαζόν και γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.
Η τραπεζαρία βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα και δύο επιπλέον κατηφορικά σκαλοπάτια οδηγούν σε ένα καθιστικό με άνετο τζάκι και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Βγείτε στο μεγάλο μπαλκόνι και θαυμάστε την πανοραμική θέα της απαστράπτουσας θάλασσας, που αποτελεί την επιτομή της ηρεμίας και της ηρεμίας.
Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπαλκόνι με θέα στον κήπο, καθώς και μπάνιο με μπανιέρα.
Συνεχίζοντας προς τα πάνω, 18 ακόμη σκαλοπάτια οδηγούν στον δεύτερο όροφο, ο οποίος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβάτια το καθένα. Ένα από αυτά τα υπνοδωμάτια προσφέρει κοινόχρηστο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Επιπλέον, υπάρχει ένα κύριο υπνοδωμάτιο που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ακόμη και από την άνεση του κρεβατιού σας, ένα πραγματικό καταφύγιο για να απολαύσετε τον εαυτό σας. Αυτό το υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ευρύχωρες ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελή μπανιέρα τζακούζι.
Ο δεύτερος όροφος στεγάζει επίσης ένα δωμάτιο πλυντηρίων για μεγαλύτερη άνεση.
Το υπόγειο της βίλας προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο, με ένα μεγάλο γραφείο, έναν αποθηκευτικό χώρο για καυσόξυλα και έναν ευέλικτο χώρο 100τμ που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ανεξάρτητο διαμέρισμα. Αυτή η πρόσθετη περιοχή παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων.
Η πόλη των Χανίων προσφέρει μια γοητευτική μεσογειακή ατμόσφαιρα και έναν χαλαρό τρόπο ζωής. Με τις εκπληκτικές παραλίες, τη ζωντανή τοπική κουλτούρα και την εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις όπως καταστήματα, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ, τα Χανιά είναι μια ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και άνεσης.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την πολυτελή βίλα στα Χανιά. Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τη μαγευτική θέα στη θάλασσα και την ιδανική τοποθεσία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης. Προγραμματίστε μια θέαση σήμερα και αφήστε τη μαγευτική ομορφιά αυτής της βίλας να σας παρασύρει από τα πόδια σας.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-982.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr,
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
820564 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 695.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή