Duplex Κέντρο, Κέντρο, Πανόραμα

ΠανόραμαΚέντρο
  • € 550.000
  • 5
  • 270
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-837 - Πανόραμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 270 τ.μ. σε οικόπεδο 60 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1993 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 550.000 €
Φωλιασμένη σε μια προνομιακή τοποθεσία, αυτή η εξαιρετική μεζονέτα τριών επιπέδων προσφέρει ένα σπάνιο μείγμα κομψότητας και άνεσης, που συμπληρώνεται τέλεια από την πανοραμική θέα και τα ιδιωτικά αίθρια και τους κήπους που καλύπτουν το εξωτερικό της. 

Μπείτε στην πολυτέλεια μέσα από την εντυπωσιακή είσοδο που είναι διακοσμημένη με μια εκπληκτική σιδερένια και γυάλινη διπλή πόρτα, δίνοντας τον τόνο για την εξαιρετική εμπειρία ζωής που σας περιμένει.

Αυτή η μεζονέτα εκτείνεται σε 270μ² προσεκτικά σχεδιασμένου χώρου διαβίωσης και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, το καθένα προσεκτικά σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη άνεση και στυλ. 

Η άνεση συναντά την πολυπλοκότητα με εύκολο πάρκινγκ που παρέχεται από το εσωτερικό γκαράζ, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο ήσυχο καταφύγιό σας στην καρδιά του Πανοράματος

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-837
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή