Δυάρι πρώτος όροφος, Λαθέα, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 180.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή

Αγαπητοί μας πελάτες,

Είναι μεγάλη μας χαρά που σας παρουσιάζουμε ένα όμορφο διαμέρισμα σε μια από τις όμορφες περιοχές των Δυτικών Προαστίων, τις Αχαρνές. Αυτή η προσφορά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς που αναζητάτε ένα άρτια κατασκευασμένο και φροντισμένο κατάλυμα σε προνομιούχα τοποθεσία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του όμορφου διαμερίσματος περιλαμβάνουν:

Επιφάνεια 100 τ.μ. που διαθέτει άνετους χώρους και λειτουργική διαρρύθμιση. Βρίσκεται στον 1ο όροφο με άνετα μπαλκόνια και φυσικό φωτισμό. Κεντρική  θέρμανση πετρελαίου για άνετη διαβίωση όλο το χρόνο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια που προσφέρουν ιδιωτικότητα και άνεση, 1 σαλονοκουζίνα για κοινωνικές στιγμές, 1 κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για την ετοιμασία των γευμάτων σας, 1 ευρύχωρο σαλόνι, μπάνιο και 1 WC για επιπλέον άνεση. Κατασκευασμένο το 2000 με προσεκτική φροντίδα και ποιοτικά υλικά. Είναι πλήρως βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια για μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Τα δάπεδα είναι επενδεδυμένα με πλακάκια, προσφέροντας αντοχή και ευκολία στη συντήρηση. Ιδανικό για φοιτητές λόγω της κοντινής απόστασης από στάσεις λεωφορείων και σχολεία, αλλά και για οικογένειες που αναζητούν έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Επιτρέπονται τα κατοικίδια, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες με κατοικίδια. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά από τη στάση του προαστιακού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές. Η τιμή του ακινήτου είναι 180.000€, προσφέροντας μια εξαιρετική αξία για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ή να κανονίσετε μια επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον ιδανικό τόπο για εσάς και την οικογένειά σας. Τιμή 180.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #231301162-15. 

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231301162-15 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή