Τριάρι Αγίας Κυριακής 21100, Κέντρο, Ναύπλιο

ΝαύπλιοΑγίας Κυριακής 21100
  • € 230.000
  • 4
  • 115
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε τον ιδανικό χώρο ζωής στο πανέμορφο Ναύπλιο! Ένα μοναδικό διαμέρισμα 115τ.μ., στον δεύτερο όροφο, που προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και ευκολίες για την καθημερινή σας ζωή.

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και έναν επιπλέον χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί είτε σε ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο για την οικογένειά σας είτε σε έναν χώρο εργασίας ή γραφείο για να απολαμβάνετε την εργασία ή τα χόμπι σας. Επιπλέον, διαθέτει δύο μπάνια που καλύπτουν τις ανάγκες σας, ένα φιλόξενο σαλόνι όπου μπορείτε να χαλαρώνετε και να υποδέχεστε τους φίλους σας, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για τη δημιουργία εξαιρετικών γευμάτων. Τέλος, διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Αξιοποιήστε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στην καρδιά του Ναυπλίου, με εκπληκτική θέα και πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις που προσφέρει η πόλη. Το διαμέρισμα προσφέρεται στην ανεπανάληπτη τιμή των 230.000,00€.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού και να εξερευνήσετε αυτό το ασύγκριτο διαμέρισμα που θα σας μαγέψει. +3027520 23344
Αγοράστε την πολυτελή σας κατοικία και ζήστε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν στο μαγευτικό Ναύπλιο!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ID 238D
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή