Τριάρι πρώτος όροφος, Λαθέα, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 190.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024
Περιγραφή
 

Προσφορά Ακινήτου: Υπέροχο Οροφοδιαμέρισμα στις Αχαρνές, Αθήνα

Κωδικός Ακινήτου: #231301162-16

Σας προσφέρουμε μια σπάνια ευκαιρία απόκτησης ενός εντυπωσιακού οροφοδιαμερίσματος στις Αχαρνές, στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Αυτό το μοναδικό ακίνητο συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας μια άριστη κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας ή για εργαζόμενους που αναζητούν έναν ποιοτικό χώρο διαβίωσης.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου:

Εμβαδόν: 120 τ.μ. Όροφος: 1ος, με ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση. Αυτόνομη Θέρμανση: Πετρέλαιο για αποδοτική θέρμανση χωρίς ανησυχίες. Υπνοδωμάτια: 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια για άνετο ύπνο και ιδιωτικότητα. Κουζίνες: 1 σαλονοκουζίνα και 1 ξεχωριστή κουζίνα για την προετοιμασία των γευμάτων. Σαλόνι: Φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Μπάνιο & WC: Μοντέρνα και λειτουργικά. Έτος Κατασκευής: 1986, με σύγχρονες ανακαινίσεις για απόλυτη άνεση. Εσωτερικός Ασανσέρ: Για εύκολη μετακίνηση εντός του κτηρίου. Άλλα Χαρακτηριστικά: Σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από μάρμαρο & πλακάκι, τέντες για προστασία από τον ήλιο.

Τοποθεσία: Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, κοντά σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε:

Στάση Λεωφορείου: Σε κοντινή απόσταση για εύκολη μετακίνηση στην πόλη. Σχολεία: Σχολεία για την εκπαίδευση των παιδιών σας σε βολική απόσταση. Κοντινές Υπηρεσίες: Φούρνος, Φαρμακείο για τις καθημερινές σας ανάγκες. Προαστιακός: Μόλις 10 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο για εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Τιμή: Το ακίνητο προσφέρεται στην αγορά με τιμή 190.000€, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία απόκτησης σε ένα αναπτυσσόμενο και ζωντανό περιβάλλον.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο από κοντά!

 Τιμή 190.000€ | Κωδικός Ακινήτου : #231301162-16
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
231301162-16
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή