Duplex 90 τμ, Δρέπανο, Ασίνη

Ασίνη
  • € 200.000
  • 4
  • 90
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται μία όμορφη μεζονέτα στον πανέμορφο προορισμό Δρέπανο Ναυπλίου, με επιφάνεια 90 τ.μ. Αυτό το ευρύχωρο ακίνητο είναι ιδανικό για κύρια , άνετη κατοικία ή και για εξοχική κατοικία.

Το σπίτι διαθέτει μία άνετη κουζίνα, ένα φωτεινό σαλόνι, ένα WC και τρία υπνοδωμάτια. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάνιο για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για χαλάρωση και περιποίηση.

Για την ασφάλεια και την άνεσή σας, το ακίνητο προσφέρει περιποιημένους εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του πάρκινγκ, πυλωτή και ακόμη ενός σπιτιού σκύλου.

Η κεντρική πόρτα παρέχει ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ενώ η θέρμανση παρέχεται από θερμαντικά σώματα και καυστήρα πυρήνα, πετρελαίου και βιομάζας. Το ακίνητο διαθέτει επίσης κλιματισμό για άνετη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Επιπλέον, υπάρχει μια αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων και αλουμίνια για μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και άνετο μέρος για να ζήσουν ή να απολαύσουν τις διακοπές τους. Μόλις λίγα λεπτά από τη θάλασσα θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε μοναδικές καλοκαιρινές και όχι μόνο στιγμές! Μην την χάσετε!

Η τιμή πώλησης είναι 200.000,00€. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μία ξενάγηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.+3027520 23344
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ID 205 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή