Μονοκατοικία βίλα Πικέρμι, Κέντρο, Πικέρμι

ΠικέρμιΠικέρμι
  • € 1.650.000
  • 5+
  • 955
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Βίλα Προς Πώληση στην περιοχή: Πικέρμι - Ντράφι. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 955,66 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.367,50 τ.μ.. Αποτελείται από: 7 Υ/Δ, 6 μπάνιο/α, 4 wc, 4 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 4 θέσεις στάθμευσης (4 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2003. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη, ενώ επίσης διατίθεται Θέρμανση ανά επίπεδο, Ηλιακός, Εξαερισμός, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, έχει θέα Θάλασσα, Βουνό, Ανοιχτωσιά, Πανοραμική, Ανεμπόδιστη. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Διαμπερές, Πολυτελές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Τζακούζι, Αποθήκη, Σοφίτα, Εσωτερική Σκάλα, Πισίνα, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Συναγερμός, Εσωτερικό Ασανσέρ, Γκαζόν, Δέντρα. Τιμή: €1.650.000. Jade Premium Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106836902, 6983475202, email: info@jadeproperties.gr

Πρόκειται για ένα μοναδικό συγκρότημα κατοικιών 955 τμ σε οικοπεδο 1.367 τμ
στο Πικέρμι , Ντραφι.
Συγκεκριμένα αποτελείται απο 2 μεζονέτες 3 επιπέδων απο 204 τμ η καθεμιά καθώς και 2 διαμερισματα 216 τμ το καθένα.
Οι δύο μεζονέτες τριών επιπέδων και τα δύο διαμερίσματα προσφέρουν αρκετό χώρο για άνετη διαβίωση. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι λειτουργικοί χώροι δίνουν τη δυνατότητα για προσαρμογή στις ανάγκες της κάθε οικογένειας.
Επιπλέον, η αυτόνομη θέρμανση και το σύστημα ψύξης θερμανσης εξασφαλίζουν άνεση και ευημερία σε κάθε κατοικία, παρέχοντας ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης με υψηλές προδιαγραφές.
Το κτίσμα διαθέτει μια μοναδική αρχιτεκτονική με προσεγμένες λεπτομέρειες που το ξεχωρίζουν από τις συνηθισμένες κατοικίες. Ο μεγάλος και καλά φροντισμένος κήπος με την πισίνα προσφέρουν έναν ειδυλλιακό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
Ακόμη η παρουσία πολλών χώρων αποθήκευσης, πάρκινγκ και γυμναστηρίου καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων με άνεση και πρακτικότητα.. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον διαβίωσης που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του αγοραστή .
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
777888 - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
955 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή