Δυάρι τρίτος όροφος, Όριο Βριλησσίων, Μελίσσια

Μελίσσια
  • € 270.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ευρύχωρο διαμέρισμα 3ου ορόφου και συνολικού εμβαδού 109 τ.μ. σε μια ήσυχη πολυκατοικία στο κέντρο των Μελισσίων. Η θέση της οικοδομής εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέα στο λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς και στο πράσινο περιβάλλον της περιοχής.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, άνετο σαλόνι με τζάκι και ένα μπάνιο. Στο διαμέρισμα αντιστοιχούν μια μεγάλη αποθήκη καθώς και μια θέση στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, είναι Ενεργειακής Κλάσης Γ ενώ το προνομιακό του σημείο εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι.
Βρίσκεται κοντά στην τοπική αγορά, τα σχολεία και τις συγκοινωνίες της περιοχής ενώ αποτελεί μια άριστη επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και επενδυτές καθώς η τιμή του είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική για την περιοχή.

Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόκα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια.
Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UQH7 - 24/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή