Τριάρι ισόγειο, Κέντρο Σαρωνίδας - παραλία, Σαρωνίδα

Σαρωνίδα
  • € 350.000
  • 4
  • 96
  • 2
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 13499

Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της Αττικής, στην πανέμορφη Σαρωνίδα, ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσική ομορφιά.

Το ακίνητο είναι ένα υπέροχο, νεόδμητο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 340 τ.μ. Η αρχιτεκτονική του, η οποία ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργεί έναν εξαιρετικά αισθητικό και λειτουργικό χώρο.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό, μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2007 με ενεργειακή κλάση Β+, ενώ η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν είναι υψηλής ποιότητας.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν μια μαγευτική θέα στο γύρω δάσος. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι. Η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Το διαμέρισμα διαθέτει ανελκυστήρα, ιδιωτικό πάρκινγκ και αποθήκη, ενώ ο μεγάλος κήπος είναι ιδανικός για χαλάρωση και δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο. Το τζάκι προσφέρει ζεστασιά και χαρίζει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ζεστασιάς.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και δορυφορική κεραία.

Το κτίριο διαθέτει επίσης νυχτερινό ρεύμα και ανοιχτωσιά για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση των κατοίκων.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι οι μεγάλες βεράντες του, συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ., που προσφέρουν μια μοναδική θέα στη γύρω περιοχή και είναι ιδανικές για χαλάρωση και διασκέδαση με φίλους και οικογένεια.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες, ενώ η παραλία της Σαρωνίδας είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά.

Η τιμή πώλησης του διαμερίσματος είναι 350.000 €, ένα εξαιρετικό ποσό για ένα τόσο πανέμορφο και λειτουργικό ακίνητο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό και πραγματικά απολαυστικό σπίτι στην Αττική
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13499 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή