Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚαλλικράτειαΚαλλικράτεια
  • € 2.500
  • 3
  • 60
  • 1
Περιγραφή
Πολυκατοικία/Κτίριο Προς Πώληση, όροφος: 1ος, 2ος, 3ος (3 Επίπεδα), στην περιοχή: Καλλικράτεια - Νέα Καλλικράτεια. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 60 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 600 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη, ενώ επίσης διατίθεται Ηλιακός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δεν απαιτείται και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Υπο κατασκευή, βρίσκεται κοντά σε Πάρκο, Θάλασσα, Παραλία, Πλατεία, Εκκλησία, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λιμάνι, 150 Μέτρα από παραλία, έχει θέα Θάλασσα, Αστικό τοπίο. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Παραθαλάσσιο και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €2.500. MN Broker Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6940100858, email: mnbrokerrealestate@gmail.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Όλες τα χαρακτηριστικά (έτος κατασκευής, τμ) των ακινήτων βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Χαλκιδική
Ένας από τους πιο ανεπτυγμένους τουριστικά προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές αλλά και μια περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Καταγάλανα νερά, αμέτρητοι όρμοι και παραλίες, έντονη βλάστηση και γραφικά χωριά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο.
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη και οι τρεις χερσόνησοι Κασσάνδρα, Σιθωνία και Άθως προσφέρουν διακοπές για όλα τα γούστα: έντονη νυχτερινή ζωή στην Κασσάνδρα, ηρεμία κι εξωτικές παραλίες στη Σιθωνία, οικογενειακή ατμόσφαιρα στον Άθω.
Ν.Καλλικράτεια
Σε απόσταση μόλις 30 χιλιόμετρα από της Θεσσαλονίκη, στα δυτικά παράλια της Χαλκιδικής, βρίσκεται η Νέα Καλλικράτεια, ένας από τους πιο φημισμένους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Χαλκιδική.
Η κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη και οι υπέροχες αμμώδης παραλίες της Καλλικράτειας καθιστούν την περιοχή ως πόλο έλξης των κατοίκων της Θεσσαλονίκης αλλά και των ξένων επισκεπτών, Οι επιλογές διαμονής είναι άπειρες, από ενοικιαζόμενα δωμάτια και γραφικούς ξενώνες, μικρά ξενοδοχεία μέχρι διάσημα, βραβευμένα και υπερπολυτελή συγκροτήματα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
832458 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 2.500
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή