Duplex 92 τμ, Χώρα, Άνδρος

Άνδρος
  • € 230.000
  • 4
  • 92
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Φωλιασμένη στο γραφικό τοπίο του Μπατσίου της Άνδρου, αυτή η γοητευτική εξοχική μεζονέτα προσφέρει ένα αρμονικό μείγμα άνεσης και παραθαλάσσιας ηρεμίας. Βρίσκεται μέσα σε ένα καλά εξοπλισμένο συγκρότημα κατοικιών, μόλις 70 μέτρα μακριά από τις καταγάλανες ακτές της παραλίας, αυτό το ακίνητο αποτελεί την επιτομή της ουσίας της παράκτιας ζωής.

Μπείτε στο εσωτερικό για να ανακαλύψετε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που υπογραμμίζεται από ένα ευρύχωρο σαλόνι που κοσμείται με ένα άνετο τζάκι, ιδανικό για οικείες συγκεντρώσεις ή χαλαρωτικά βράδια. Ο ενσωματωμένος χώρος της κουζίνας διαθέτει σύγχρονες ανέσεις, προωθώντας την απρόσκοπτη ροή μεταξύ της μαγειρικής δημιουργικότητας και της κοινωνικής συμμετοχής.

Σε δύο επίπεδα, αυτή η επιμελώς κατασκευασμένη κατοικία περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια γενναιόδωρου μεγέθους, το καθένα από τα οποία είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο για ξεκούραση και χαλάρωση. Δύο κομψά εξοπλισμένα μπάνια προσφέρουν άνεση και φινέτσα, με πολυτελείς πινελιές που ενισχύουν τη συνολική αίσθηση της απόλαυσης.

Στον εξωτερικό χώρο, δύο μπαλκόνια και δύο αυλές προσκαλούν τους κατοίκους να απολαύσουν τον μεσογειακό ήλιο, προσφέροντας ειδυλλιακές ρυθμίσεις για φαγητό στο ύπαιθρο, πρωινές τελετουργίες καφέ ή απλά χαλάρωση μέσα στην απαλή αύρα της θάλασσας.

Σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από βασικές υποδομές και ανέσεις, καθώς και από τον ζωντανό παλμό της τουριστικής σκηνής του Μπατσίου, οι κάτοικοι απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών για φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία, εξασφαλίζοντας έναν τρόπο ζωής γεμάτο ευκολία και ενθουσιασμό.
Είτε αναζητάτε ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο καταφύγιο είτε ένα ζωντανό παράκτιο καταφύγιο, αυτή η εξοχική μεζονέτα προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία να αγκαλιάσετε τη χαλαρή κομψότητα και τη σαγηνευτική ομορφιά της ζωής στην Άνδρο.

Τοποθεσία: Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, στο Αιγαίο Πέλαγος και το δεύτερο μεγαλύτερο, μετά τη Νάξο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνδρος είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Το παραδοσιακό κυκλαδίτικο τοπίο και η αρχιτεκτονική συνδυάζονται με ψηλά βουνά, ποτάμια, κοιλάδες, πηγές με τρεχούμενο νερό και πολλές εκπληκτικές παραλίες, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο.

Το διάσημο και εκπληκτικό δίκτυο των 200 χιλιομέτρων μονοπατιών του, γνωστά ως Andros Routes, πιστοποιημένα από την ΕΕ προσελκύει εκδρομείς από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού.

Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, είναι μια από τις ομορφότερες των Κυκλάδων. Διαθέτει μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με νέες εκθέσεις κάθε καλοκαίρι. Ο μοναδικός, ενάμισι μίλι πεζόδρομος, στο κέντρο της πόλης σας ξεναγεί στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ιστορία, με πολλά εστιατόρια, καφέ και καταστήματα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TYEN - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή