Γκαρσονιέρα Κέντρο, Κάτω Ιλίσια, Ιλίσια

ΙλίσιαΚέντρο
  • € 212.000
  • 2
  • 59
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S434 - Ζωγράφου Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 59 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 3 τ.μ., συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, μπαλκόνια 12 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 300 μέτρα - Τιμή: 212.000 €
Μπορείτε να φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί σε έναν φωτεινό και άνετο χώρο, με ένα μπαλκόνι που αγκαλιάζει το πρωινό φως του ήλιου. Κατεβαίνοντας από τον τρίτο όροφο, ο ανελκυστήρας σας περιμένει για να σας οδηγήσει στην καρδιά του Ζωγράφου.
Η σύγχρονη αισθητική του διαμερίσματος σας υποδέχεται, με κάθε γωνιά να διαθέτει προσεκτικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες. Το ενιαίο σαλόνι και κουζίνα δημιουργούν έναν ζεστό χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας.
Το υπνοδωμάτιο προσφέρει έναν ιδιωτικό χώρο αναζωογόνησης, με εντοιχισμένες ντουλάπες για την οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων. Το μπάνιο είναι λειτουργικό και κομψό, με σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό.
Επιπλέον, η θέση του διαμερίσματος είναι ιδανική βρίσκεται δίπλα στην Ούλωφ Πάλμε, με το μετρό Μέγαρο Μουσικής και το άλσος των Ιλισίων να βρίσκονται μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια, προσφέροντας ένα πανέμορφο περιβάλλον για χαλάρωση και αναψυχή.
Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της πόλης και της φύσης σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την άνεση του κεντρικού τοποθεσίας του διαμερίσματός σας.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση. Με την πολυτέλεια, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει, αξίζει να το δείτε αμέσως!

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S434 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
59 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 212.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή