Μονοκατοικία βίλα Πλατανιάς, Κέντρο, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΠλατανιάς
  • € 1.150.000
  • 5+
  • 360
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Τρεις βίλες με απίστευτη θέα στη θάλασσα προς πώληση Πλατανιάς.
Καλώς ήρθατε σε αυτό το εξαίσιο ακίνητο, που προσφέρει τρεις εκπληκτικές βίλες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, σε ένα γοητευτικό χωριό στον Πλατανιά. Κατασκευάστηκε το 2004 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2022, αυτό το αξιόλογο κτήμα είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όσους αναζητούν την απόλυτη πολυτέλεια και ηρεμία.
Φωλιασμένο σε ένα τεράστιο οικόπεδο 5.900 τ.μ., αυτό το ακίνητο βρίσκεται μόλις 4 χλμ μακριά από τα μαγευτικά καταγάλανα νερά της θάλασσας.
Κάθε βίλα διαθέτει έναν γενναιόδωρο χώρο διαβίωσης 120τμ, σχεδιασμένο να προσφέρει τη μέγιστη άνεση και στυλ. Η πρώτη βίλα εντυπωσιάζει με το ευρύχωρο σαλόνι της με άνετο τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μια σοφίτα, αυτή η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 7 άτομα.
Η δεύτερη βίλα προσφέρει ένα παρόμοιο ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσφέροντας έναν ευχάριστο χώρο για έως και 5 άτομα.
Τέλος, η τρίτη βίλα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσφέροντας πολυτελή διαμονή για έως και 4 άτομα.
Κάθε βίλα είναι τέλεια σχεδιασμένη για να αποτυπώνει τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, με μπαλκόνια με θέα στον απέραντο ορίζοντα.
Επιπλέον, μια ιδιωτική πισίνα εμβαδού 50τμ σας περιμένει σε κάθε βίλα, παρέχοντας την τέλεια όαση για δροσιστικές βουτιές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Όλες οι βίλες είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με κλιματισμό και αυτόνομη θέρμανση, εξασφαλίζοντας άνεση και άνεση όλο το χρόνο.
Εκτός από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του, αυτό το ακίνητο παρουσιάζει επίσης μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Με εντυπωσιακό ετήσιο εισόδημα 120.000 ευρώ συνολικά, προσφέρει δυνατότητες για ένα κερδοφόρο εγχείρημα.
Βρίσκεται σε ένα γοητευτικό χωριό γνωστό για τα γραφικά τοπία και τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Περιτριγυρισμένη από καταπράσινους ελαιώνες, αυτή η ειδυλλιακή τοποθεσία επιτρέπει στους κατοίκους να βυθιστούν στη φύση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση στις κοντινές ανέσεις και την όμορφη ακτογραμμή. Με την πλούσια ιστορία και τη ζεστή του φιλοξενία, το χωριό υπόσχεται έναν μαγευτικό μεσογειακό τρόπο ζωής.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτές τις εκπληκτικές βίλες με θέα στη θάλασσα στον Πλατανιά. Είτε αναζητάτε μια ήρεμη απόδραση είτε μια κερδοφόρα επένδυση, αυτή η εξαιρετική ιδιοκτησία τα έχει όλα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-983.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
821891 - 29/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
360 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή