Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

ΚατερίνηΔαγκλή 1, Κατερίνη 60133
  • € 1.950/μήνα
  • 290
  • 2
Περιγραφή
RST20: Επί της οδού Δαγκλή αρ. 1, στα Ευαγγελικά Κατερίνης, εκεί όπου από το 1980 στεγάζεται η επιχείρηση εμπορίας ξηρών καρπών "ΑΒΑΚΙΑΝ", ενοικιάζεται η επιχείρηση ή και το κτήριο μεμονωμένα, συνοδευόμενο από ανοιχτό χώρο στάθμευσης.

Το κατάστημα αποτελείται από ισόγειο χώρο 96 τ.μ. με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 50 τ.μ., μεσοπάτωμα 48 τ.μ. και υπόγειο αποθηκευτικό χώρο 96 τ.μ.. Μεταξύ υπογείου, ισογείου και μεσοπατώματος λειτουργεί ανελκυστήρας φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων. Ο χώρος στάθμευσης έχει εμβαδόν 250 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα επτά αυτοκίνητα. Η επιχείρηση διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και επαγγελματικά ψυγεία που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση προϊόντων.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκματαλλευτεί τη σημαντική επαγγελματική ιστορία της επιχείρησης, που παραμένει γνωστή στην τοπική κοινωνία. Η γεωγραφική θέση του κτηρίου είναι εξαιρετική αφού βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μουσικό Ωδείο Κατερίνης και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και σε απόσταση 500 μ. από το Δημαρχείο Κατερίνης.

Η μίσθωση δύναται να περιλαμβάνει το σύνολο του εξοπλισμού της υπάρχουσας επιχείρησης. Σε διαφορετική περίπτωση, η μίσθωση θα αφορά μόνο στις κτηριακές υποδομές και στο χώρο στάθμευσης.

Οι εγκαταστάσεις αυτού του ακινήτου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες εκμετάλλευσης για ποικίλες δραστηριότητες, καθώς και για τη συνέχεια της υπάρχουσας μακρόπνοης επιχειρηματικής δραστηριότητας, που έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου.

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης


* LeoRealEstate *
Διεύθυνση: Κ. Παλαιολόγου 1, Κατερίνη, ΤΚ. 60133 *
Τηλέφωνο: 23510-26300 *
Website: www.leorealestate.gr *
Email: info@leorealestate.gr *
Facebook: www.facebook.com/leorealestate.gr *
Instagram: www.instagram.com/leorealestate.gr *


Αναζητήστε στη σελίδα μας *leorealestate.gr* ακίνητα που εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες. Δείτε ακίνητα με εικονική περιήγηση 360°, βίντεο και φωτογραφίες, με τοπογραφικό σχέδιο και κατόψεις, με ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας και σημείων ενδιαφέροντος (POI). Κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook: facebook.com/leorealestate.gr, ώστε να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα μας και νέα από την αγορά των ακινήτων.

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
RST20 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
290 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
βιτρίνες
8 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
7 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.950/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή