Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣπάταΜπέκα Διδάσκαλου 2-4, 190 04, Σπάτα
  • € 700.000
  • 773
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1209 - Σπάτα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο επαγγελματικό 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 773 τ.μ. . Αποτελείται από 5 χώρους, . Είναι κατασκευασμένο το 1989 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, συναγερμό, εξοπλισμό, διπλά τζάμια, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, ρολά ασφαλείας, ράμπα εκφόρτωσης, πρόσοψη 11 μέτρα, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 700.000 €
Σπάτα- επαγγελματικό τριώροφο κτήριο προβολής- 773τμ με πάρκινγκ και ασανσέρΤο κτήριο κατασκευαστηκε το 1989 και αποπερατωθηκε το 2003.
Αποτελειται από τους εξης χώρους:
Ισόγειο συνολικου εμβαδού 357τμ με κατάστημα προβολής στον μπροστινό χωρο, με ξεχωριστό δωμάτιο-γραφείο και αποθήκες με ραφια ντεξιον στην πίσω πλευρα. Ακόμη σήραγγα για είσοδο και σταθμευση υο αυοκινήτων στην παλινή πλευρα του καταστηματος με ευκολη προσβαση στην αποθήκη του ισογείου.ωΕπίσης υπαρχει ακάλυπτος χώρος στεγασμένος και περίκλειστος (νομιμοποιημένος).
Στο ισόγειο υπαάρχει κουζίνα και δυο wc. Απο το επίπεδο αυτο ξεκινάει το σανσερ που συνδέει ολους τους οροφους.
Στον 1ο όροφο-διαμερισμα υπάρχει ενιαίος χώρος 260τμ, ενας χωρος για γραφειο ή χωρο ξεκούρασης των εργαζόμενων με ενα μπανιο, Στην μπροστινή και πίσω πλευρα υπάρχν βεραντες.
Στον 2ο όροφο-διαμέρισμα ενιαίος χώρος 141τμ με βεραντα στην μπροστινή πλευρά.Στον 1ο και 2ο οροφο υπαρχουν πόρτες εισόδου καθώς και κλμακοστασιο για πρόσβαση και απο σκάλες σε ολα τα επίπεδα.Διαθέτει φωτοβολταικά για παροχή ενεργειας με ενεργό συμβόλαιο με παροχο ενεργειας.
Εξοπλισμός-χαρακτηριστικά: Κουφώματα αλουμινίου, ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτα, τριφασικό ρευμα, πίνακες σε καθε όροφο, δομημενη καλωδίωση, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, θυροτηλέφωνα, φώτα οροφής,ραφια dexion,κnbsp; ασανσέρ (χωραει δυο καρότσια super market).Διαθέσιμο 3-4 μήνες μετα τη συμφωνία αγοράς.



|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1209 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
773 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή