Duplex Γαργηττός, Γαργηττός, Γέρακας

ΓέρακαςΓαργηττός
  • € 490.000
  • 4
  • 255
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 91-3136 - Γέρακας Γαργηττός ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 255 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 490.000 € Σε πολύ καλό σημείο του Γέρακα, εξαιρετική μεζονέτα 4 επιπέδων διατίθεται προς πώληση από την Papastefanou Real Estate.
Μελετημένα όλα στην εντέλεια, κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά, το ακίνητο αυτό είναι φωτεινό, εξαιρετικά λειτουργικό, με άνετους χώρους και ανεμπόδιστη θέα στην πλατεία.
Διαθέτει 4 άνετα υπνοδωμάτια, δυο μπάνια δυο wc, ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα με τζάκι το οποίο προσδίδει μια κλασική γοητεία., αποθήκη στο υπόγειο και parking.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε όροφος είναι 74τμ έκτος από τον τελευταίο οπού είναι η σοφίτα και το υπόλοιπο είναι ταράτσα - βεράντα.

Ο όροφος του ισογείου όπου βρίσκεται το play room μπορεί να αυτονομηθεί καθώς έχει υποδομή για κουζίνα, διαθέτει δικό του μπάνιο, κρεβατοκάμαρα και δικό του σαλόνι.
Όσον άφορα το εξωτερικό του ακινήτου έχει πρόσβαση τόσο μπροστά όσο και πίσω στον όμορφο κήπο ο οποίος διαθέτει bbq επιτρέποντας σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες.
Το κομβικό σημείο όπου είναι τοποθετημένο προσφέρει άμεση πρόσβαση στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Παλλήνης.

Η οικία απευθύνεται σε εκλεπτυσμένο πελατολόγιο που αναζητά το αποκορύφωμα της κομψότητας και της άνεσης.

ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ / ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
91-3136 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
255 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή