Δυάρι Αρώνη 6-12, 171 22, Νέα Σμύρνη, Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Νέα ΣμύρνηΑρώνη 6-12, 171 22, Νέα Σμύρνη
  • € 430.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 74-4136 - Νέα Σμύρνη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. - Τιμή: 430.000 €

Για τους λάτρεις της Νέας Σμύρνης και ειδικά για αυτούς που θέλουν να είναι δίπλα στην πλατεία και στο γήπεδο η Wonder International Realty παρουσιάζει ένα εξαιρετικό νεόδμητο διαμέρισμα 5ου ορόφου.
Σε μία εφταόροφη οικοδομή με Α+ ενεργιακή κλάση και όλες τις ανέσεις που πρέπει να διαθέτει ένα μοντέρνο και καινούργιο διαμέρισμα όπως η θέση σταθμεύσης και η αποθήκη .
Το ακίνητο διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι με κουζίνα και 1 μπάνιο καθώς και WC για να καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών αλλά και της οικογένειας.
Η μοναδικότητα του ακινήτου βρίσκεται στην τοποθεσία του καθως είναι 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία νέας σμύρνης και 7 λεπτά από το άλσος για αυτούς που θέλουν να πανε είτε μια βόλτα για να απολαύσουν τον καφέ τους η να γυρίσουν στα μαγαζιά είτε θέλουν να
περπατήσουν μέσα στο πράσινο.

Μια εξαιρετική επιλογή από την Wonder International Realty!!!


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
74-4136
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 430.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή