Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 380.000
  • 5+
  • 108
  • 3
Περιγραφή
Αυτό το κλασικό κτίριο βρίσκεται στο παλιό τμήμα της παραθαλάσσιας πόλης του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης, σε έναν μικρό δρόμο λίγο πιο πέρα από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Πρόκειται για ένα όμορφο κτίριο του 1930, το οποίο ανακαινίστηκε το 2007, και αποτελείται από 2 γραφεία/στούντιο στο ισόγειο και ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο με ωραία θέα.

Το πρώτο στούντιο είναι περίπου 38 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα πατάρι, ένα κουζινάκι και τουαλέτα, το δεύτερο στούντιο είναι περίπου 55 τ.μ. και διαθέτει κουζινάκι και τουαλέτα.
Και τα δύο είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση ή τουριστική επένδυση.

Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου είναι περίπου 90 τ.μ. και αποτελείται από 5 ξεχωριστά δωμάτια (κουζίνα, σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια) και ένα μπάνιο, όλα συνδεδεμένα με κεντρικό διάδρομο .

Υπάρχουν μικρές βεράντες και πρόσβαση από εξωτερική σκάλα στην ταράτσα, που απολαμβάνει όμορφη θέα και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα υπέροχο υπαίθριο σαλόνι.

Αυτό το όμορφο κτίριο απολαμβάνει τα οφέλη μιας κεντρικής ιδιοκτησίας με πολλά μικρά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, καφετέριες και υπηρεσίες σε μικρή απόσταση με τα πόδια, ενώ είναι μάλλον ήσυχο.

Μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια δύο δύο οργανωμένες αμμώδεις παραλίες.

45 λεπτά οδήγησης από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Translated with DeepL.com (free version)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HAGN140 - 01/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή