• € 220.000
  • 175
Περιγραφή
Ξεκινήστε ένα ταξίδι αστικής ζωής σε αυτό το διακεκριμένο διώροφο κτίριο που βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά. Με συνολική επιφάνεια 175 τετραγωνικών μέτρων, το ακίνητο παρουσιάζει ένα γενναιόδωρα αναλογικό Διαμέρισμα 85 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο και μια άρτια εξοπλισμένη μονάδα 73 τετραγωνικών μέτρων στον πρώτο όροφο.

Ο Πειραιάς, που φημίζεται για τη θαλάσσια γοητεία και τη δυναμική ατμόσφαιρα της πόλης, προσφέρει ένα συναρπαστικό περιβάλλον για αυτήν την προσεκτικά σχεδιασμένη κατοικία. Η γειτονιά συνδυάζει αβίαστα την ευκολία και την κοινότητα, με τοπικά καταστήματα και βασικές ανέσεις λίγα λεπτά μακριά. Η διάταξη του κτιρίου είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για τη βελτιστοποίηση του χώρου, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης για οικογένειες ή άτομα.

Αυτό το ακίνητο στον Πειραιά αποτελεί μια συναρπαστική επενδυτική ευκαιρία. Βυθιστείτε στην αστική γοητεία και την ευελιξία αυτού του διώροφου κτηρίου, όπου κάθε τετραγωνικό μέτρο αφηγείται μια ιστορία άνεσης και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το διακεκριμένο ακίνητο δικό σας στην καρδιά του Πειραιά.

Τιμή κτιρίου: 220.000€
(το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης/ οι φωτογραφίες αποτελούν φωτορεαλιστικά)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6251741 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
175 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή