Τριάρι Γυμνασιάρχου Δημητριάδου 7, Θεσσαλονίκη 546 55, Ελλάδα, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΓυμνασιάρχου Δημητριάδου 7, Θεσσαλονίκη 546 55, Ελλάδα
  • € 370.000
  • 4
  • 210
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ανακαινισμένο, πολυτελες διαμέρισμα, πρόσοψης 210τ.μ., στην περιοχή "Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου - Ντεπώ". Πρόκειται για ένα εξαιρετικο, γωνιακό, διαμπερές και φωτεινό ακίνητο σε πολυ καλη οικοδομη. Βρίσκεται στον 3ο όροφο και διαθέτει ασανσέρ. Το ακίνητο μπορει να χωριστει και σε δυο, πολυ ευκολα. Κατασκευάστηκε το 1978, ενώ ανακαινίστηκε το 2007.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, το ενα δωματιο με βεστιαριο-γραφειο, πολυ μεγαλο σαλόνι 70τμ, κουζίνα με καθημερινη τραπεζαρια, 1 μπάνιο και 1 WC. Επιπλέον διαθέτει βεράντες παντου και αποθήκη μεσα στο διαμερισμα για πλυντηριο κλπ.

Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, το τζάκι, ο συναγερμός και το νυχτερινό ρεύμα.

Διαθέτει κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και είναι εξοπλισμένα με σίτες. Στα μπαλκόνια του υπάρχουν και τέντες. Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο, ξύλο και πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η μερική επίπλωση.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Η ενεργειακή του κλάση είναι B. Ο προσανατολισμός είναι ανατολικομεσημβρινός. Έχει ευκολο παρκιγκ.

Βρίσκεται σε σημειο που εχει αμεση προσβαση σε περιφερειακο και βασιλησσης Ολγας, διπλα σε παρκο, σουπερ μαρκετ, γυμνασιο, σχολειο, κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, αεροδρόμιο, πανεπιστήμιο, παραλία και εμπορικό κέντρο.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Η επιφάνεια των μπαλκονιών στα 22τ.μ.. Τέλος διαθέτει τριφασικό και νυχτερινο ρεύμα.

Τιμή πώλησης: 370000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.

Κωδικός ακινήτου: 1235

Dovile Real Estate
dovilerealty@gmail.com
Κινητό: +306934628166
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1235 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή