Μονοκατοικία βίλα, νέα, 384 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 1.600.000
  • 5+
  • 384
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα προς πώληση κοντά στο Ρέθυμνο.

Καλώς ήλθατε σε μία όαση ηρεμίας στο Ρέθυμνο, όπου η πολυτέλεια συναντά την εκπληκτική θέα. Αυτή η εξαιρετική βίλα που βρίσκεται στα 3 Μοναστήρια προσφέρει πανοραμική θέα που θα σας κλέψει την ανάσα.

Μπείτε μέσα για να ανακαλύψετε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης άνεσης σε αυτή τη μαγευτική ιδιοκτησία. Με 5 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, αυτή η βίλα είναι ιδανική για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές ή ως καταφύγιο όλο το χρόνο.

Το μεγάλο υπόγειο προσφέρει απαράμιλλη άνεση, με γκαράζ, αποθηκευτικούς χώρους, μια μεγάλη αίθουσα παιχνιδιών και ένα στούντιο με δικό του μπάνιο.

Στο ισόγειο, η κομψότητα συνδυάζεται άψογα με τη λειτουργικότητα στην ενιαία κουζίνα και την τραπεζαρία, που συμπληρώνεται από ένα πολυτελές σαλόνι διακοσμημένο με μεγάλα παράθυρα που οδηγούν σε μια βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στη μαγευτική πόλη του Ρεθύμνου. Ένα μπάνιο προσθέτει στην άνεση αυτού του επιπέδου.

Ανεβείτε στον πρώτο όροφο για να ανακαλύψετε 4 άψογα εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, έναν φιλόξενο χώρο γραφείου, μια ευρύχωρη βεράντα ιδανική για να απολαύσετε την πανοραμική θέα και ένα άλλο μπάνιο.

Μέσα σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο 5.945 m2, αυτή η βίλα εγγυάται απαράμιλλη απομόνωση. Έξω, το τοπίο είναι ήδη στολισμένο με μια πληθώρα οπωροφόρων δέντρων, προσφέροντας μια απολαυστική ατμόσφαιρα που μοιάζει με περιβόλι. Επιπλέον, υπάρχει άφθονος διαθέσιμος χώρος για την καλλιέργεια περισσότερων δέντρων και λουλουδιών, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το περιβάλλον σύμφωνα με τα γούστα σας. Ως το επίκεντρο της χαλάρωσης, μια πισίνα περιμένει την ολοκλήρωση, υποσχόμενη απολαυστικές στιγμές αναψυχής στο εγγύς μέλλον.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0623 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
384 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή