Τριάρι Φιλοθέη, Άνω Φιλοθέη, Φιλοθέη

ΦιλοθέηΦιλοθέη
  • € 1.600/μήνα
  • 4
  • 120
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται προς ενοικίαση, αποκλειστικά από το γραφείο μας, ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα με απεριόριστη θέα.
Είναι οροφοδιαμέρισμα τριπλοκατοικίας, 2ου ορόφου, κατασκευής 2011, πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο το 2023, με συνολικό εμβαδόν 120 τμ. Αποτελείται από έναν ζεστό χώρο υποδοχής που συναντά το ιδιαιτέρως ευρύχωρο σαλόνι , όπου η ροή του φυσικού φωτός ενισχύει την ατμόσφαιρα . Επίσης διαθέτει open plan καινούργια κουζίνα με πάγκο από χαλαζία η οποία συνοδεύεται από ηλεκτρικές συσκευές. Το σαλόνι διαθέτει μοντέρνο τζάκι και η θέα της βεράντας είναι πανοραμική, λόγω της θέσης του ακινήτου. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, όλα με μπαλκόνι και το κυρίως διαθέτει μάστερ μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα-ντουζιέρα καθώς και walk in closet με συρόμενες ντουλάπες. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν συρόμενες ντουλάπες μεγάλης χωρητικότητας οι οποίες καλύπτουν κάθε αναγκη αποθήκευσης .
Διαθέτει δύο μπάνια προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των ενοίκων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διαμπερές και όλοι οι εσωτερικοί χώροι διακοσμούνται με υψηλής ποιότητας δρύινα δάπεδα Αμερικής.
Το ακίνητο διαθέτει μια θέση στάθμευσης πιλοτής. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχουν δύο κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας ευέλικτες συνθήκες διαβίωσης.
Όλες οι εσωτερικές πόρτες είναι λευκές λάκα και τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια τα οποία παρέχουν μοναδική ηχομόνωση και θερμομονωση.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι προνομιούχα καθώς βρίσκεται σε μικρό ύψωμα που του παρέχει ανεμπόδιστη θέα από το μεγάλο μπαλκόνι προς βουνό, πράσινο με θεά όλη της Αθήνα. Επίσης βρίσκεται κοντά στην Λεωφόρο Κηφισίας και παράλληλα ο δρόμος είναι πολύ ήσυχος με ελάχιστη κυκλοφορία οχημάτων. Είναι κοντά σε συγκοινωνίες μετρό και στην αγορά της περιοχής.
Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν επίσης εγκατάσταση συναγερμού, καλωδιώσεις ίντερνετ σε κάθε χώρο, ηλιακό τριπλής ενέργειας, σίτες, τέντες και παντζούρια ηλεκτρικά, ηλεκτρικές συσκευές, ενεργειακό τζάκι, μικρή αποθήκη και πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα
Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στο ακίνητο από την άνεση του σπιτιού σας στο ακόλουθο link : https://my.matterport.com/show/?m=c8s2uzG6z4b
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

KWCosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
806522 - 01/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή