Δυάρι Κέντρο Θεσσαλονίκης, Καμάρα - Ροτόντα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 135.000
  • 3
  • 47
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση στον 1ο όροφο οικοδομής ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - Ιστορικό Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 47 τ.μ.. Η διαρρύθμιση των χώρων επέτρεψε τη δημιουργία 2 αρκετά ΑΝΕΤΩΝ υπνοδωματίων - αυτή τη στιγμή είναι εξοπλισμένα με King size κρεβάτια. 1 μπάνιο με ντουζιέρα και ενιαία Σαλονoκουζίνα. Η οικοδομή είναι του 1964 και το διαμέρισμα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ από ΙΔΙΩΤΗ το 2020. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, ενώ υπάρχει ΑΝΑΜΟΝΗ για ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. Επίσης, διαθέτει Κλιματιστικό. Τα κουφώματα του είναι Συνθετικά με Διπλά τζάμια. Το διαμέρισμα είναι οπίσθιο με το ένα υπνοδωμάτιο να έχει παράθυρο και το δεύτερο μπαλκονόπορτα, η οποία οδηγεί σε μικρό μπαλκόνι. Ενεργειακό πιστοποιητικό: Ζ Τα δάπεδα είναι: Πλακάκια.
Το διαμέρισμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προτείνεται για ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ, καθώς ήδη χρησιμοποιείται για βραχυχρόνια μίσθωση! Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μεταξύ Τσιμισκή και Αλέξανδρου Σβώλου, στο ύψος της ΧΑΝΘ, κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Λευκός πύργος, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, ΜΕΡΙΚΩΣ Επιπλωμένο και Εξοπλισμένο - τα κρεβάτια, οι τηλεοράσεις, τα διακοσμητικά δε συμπεριλαμβάνονται. Συμπεριλαμβάνονται οι ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας, τα κλιματιστικά, η ντουλάπα, ο καναπές. Είναι κατάλληλο για Φοιτητές, καθώς είναι κοντά στα Πανεπιστήμια, Επένδυση, Εισόδημα, Συγκατοίκηση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Καινούριο Ασανσέρ για δυο άτομα, ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΛΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας. Δείτε και το βίντεο του ακινήτου για καλύτερη κατανόηση του χώρου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
* Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να αναφέρετε τον κωδικό του ακινήτου: 638199
* Το στίγμα στο χάρτη δεν είναι η ακριβής διεύθυνση του ακινήτου.
* Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή αποδεικτικού ΑΦΜ.
* Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μας είναι 2%(ελάχιστη 1.500€) + 24% ΦΠΑ

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
638199 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή