Duplex, άριστη κατάσταση, 133 τμ, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-Περαχώρα
  • € 350.000
  • 4
  • 133
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κομψή μεζονέτα 133 τμ πλήρως ανακαινισμένη το 2023, τριών επιπέδων στην Λουτρόπολη Λουτρακίου.Το ακίνητο έχει ιδιαίτερη διαρρύθμιση, καθώς στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται ένας προθάλαμος που μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε όπως σας εξυπηρετεί και 1 μπάνιο, ενώ στον ίδιο επίπεδο βρίσκεται η ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με τζάκι και 1 WC.
Ανεβαίνοντας από την ξύλινη σκάλα στον 1ο όροφο, συναντάμε τις 2 κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο. Όλες οι κρεβατοκάμαρες έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια.
Στο ημιυπόγειο και σε ενιαίο χώρο βρίσκουμε το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, ενώ υπάρχει μία ενεργειακή ξυλόσομπα, 1 WC και μια αποθήκη.
Τέλος, ο απόλυτα λειτουργικός κήπος προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης & ξεγνοιασιάς!

Το ακίνητο πωλείται μερικώς επιπλωμένο

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Λουτράκι ανήκει στονΝομό Κορινθίας, ο οποίος βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα προορισμών ιδανικών για αποδράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για τη πλούσια ποικιλομορφία της καθώς συνδυάζει τέλεια τις αποδράσεις στο βουνό, τη φύση, τη θάλασσα ενώ παράλληλα έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας αποτελεί η Διώρυγα της Κορίνθου ένα εντυπωσιακό έργο από την οποία περνούν κάθε χρόνο από πάνω από 15.000 περίπου πλοία.

Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι,το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ βρίσκεται μόλις 84 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 132 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Ακόμα, υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με τακτικότατα δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση του νομού Κορινθίας με την Αθήνα.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UCQ6 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
133 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή