Duplex 145 τμ, Κοκκινιά, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 410.000
    € 450.000(-8,9%)
  • 5
  • 145
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα/μεζονέτα 3ου & 4ου ορόφου 145 τ.μ. βρίσκεται σε μια τετραόροφη πολυκατοικία του Αμαρουσίου με απρόσκοπτη θέα, σε γωνιακό οικόπεδο, ενώ έχει και αποκλειστική χρήση ταράτσας 60 τ.μ.
Στον πρώτο όροφο συναντάμε το σαλόνι με τα μεγάλα παράθυρα και το τζάκι, την κουζίνα, τα τρία υπνοδωμάτια και το ένα μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν ένα ακόμη υπνοδωμάτιο και το δεύτερο μπάνιο του σπιτιού, με την πρόσβαση να διασφαλίζεται είτε από ανεξάρτητη είσοδο με πόρτα ασφαλείας είτε από το εσωτερικό του σπιτιού με σκάλα.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Το σπίτι το βλέπει ο ήλιος όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ τα παράθυρα και η θέση του εξασφαλίζουν δροσιά το καλοκαίρι.
Στο ακίνητο ανήκει μια διπλή θέση πάρκινγκ στην πιλοτή και δύο αποθήκες στο υπόγειο του κτιρίου, 12 τ.μ. και 17 τ.μ αντίστοιχα.
Η θέα είναι μαγευτική ακόμη και από το εσωτερικό του σπιτιού και το σημείο πολύ ήσυχο, καθώς γειτνιάζει με χώρο πρασίνου και βρίσκεται στο τέλος του δρόμου. Μια μοναδική επιλογή για οικογένειες και επενδυτές.

Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UNGB
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή