Γραφείο προς Ενοικίαση

ΚηφισιάΔηληγιάννη Θ., 145 62, Κηφισιά
  • € 9.660/μήνα
  • 420
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 87-3443 - Κηφισιά Κεφαλάρι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γραφείο 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 420 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένο το 2019 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, A/C, συναγερμό, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, δομημένη καλωδίωση - Τιμή: 9.660 €
Κτήριο Γραφείων στο Κεφαλάρι 

Το κτίριο είναι 420 m2 (+80 m2 αποκλειστική χρήση Βεράντας) χωρισμένο σε 3 ορόφους με πολλαπλές

ανεξάρτητες εισόδους και δομημένη καλωδίωση. Ισόγειο 140τμ 
Α όροφος 150τμ
Β όροφος 130τμ 

Το κτίριο διαθέτει ξύλινα πατώματα σε όλα τα επίπεδα, περιμετρική θερμομόνωση σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους, πολυτελή είδη υγιεινής, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες υψηλής αισθητικής, ανελκυστήρα και απόλυτα λειτουργικές προσβάσεις ΑμεΑ. Επιπλέον, διαθέτει μία θέση parking και πρόβλεψη για τη φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος. 
Η διαρρύθμιση και οι υποδομές του κτιρίου είναι σχεδιασμένες για να υποστηρίξουν απόλυτα τη λειτουργία γραφείων: υπάρχει καλωδίωση CAT6 με 52+52 θέσεις πριζών για χρήση τοπικού δικτύου και τηλεφωνία, patch panel εντός rack σε computer room στο υπόγειο, υποδομή και καλωδίωση για την εγκατάσταση UPS και παροχές ρεύματος για κάθε σταθμό εργασίας. Επιπλέον, το κτίριο διαθέτει σύγχρονες αντλίες θερμότητας για τη θέρμανση/ψύξη, με δυνατότητα ελέγχου και ανεξάρτητης ρύθμισης θερμοκρασίας, δομημένη καλωδίωση για πληκτρολόγιο συναγερμού σε κάθε όροφο, καλωδίωση για εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος περιμετρικών καμερών (6 τεμ.), πυρανιχνευτές οροφής (18 τεμ.), υαλόθραυστα μπουτόν πανικού́, σειρήνες οπτικοακουστικές, καθώς και κεντρική́ μονάδα πυρανίχνευσης, η οποία υποστηρίζει αποστολή́ συγκεκριμένης ζώνης μέσω του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού́ για άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής.


KIKLOS Real Estate Agency
Τ: 2102208019
@: info@kiklos-re.gr
W: www.kiklos-re.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέστε!
Το χαρτοφυλάκιό μας ενημερώνεται καθημερινά με νέα ακίνητα.
Για ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση τα ραντεβού και η πληροφόρηση γίνεται κεντρικά από τη γραμματεία μας! Καλέστε στο 2102208019 και τα σαββατοκύριακα!

Σημείωση: Το στίγμα / διεύθυνση στο χάρτη είναι ενδεικτικά και δεν υποδεικνύουν την ακριβή θέση του ακινήτου. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των στοιχείων που προσκομίζονται από τους πωλητές.

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομική Ταυτότητας / Διαβατηρίου του ενδιαφερόμενου.

Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε περίπτωση αγοράς σε ποσοστό 2% + ΦΠΑ επί της τελικής συμφωνηθείσας αξίας ή σε 1 μηνιαίο μίσθωμα +ΦΠΑ σε περίπτωση μίσθωσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
87-3443
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
420 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 9.660/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή