Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Μακρυγιάννη, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - Μακρυγιάννη
  • € 420.000
  • 3
  • 98
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα γοητευτικό διαμέρισμα τρίτου ορόφου 98μ2 με 2 υπνοδωμάτια και ευρύχωρο σαλόνι σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην εμβληματική Ακρόπολη με μερική θέα στο μουσείο της Ακρόπολης. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ιστορικά ορόσημα και ζωντανή ζωή στην πόλη λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σταθμό του μετρό Ακρόπολη. Ιδανική για επενδυτικούς σκοπούς, αυτή η προνομιακή τοποθεσία υπόσχεται υψηλές αποδόσεις ενοικίασης και πιθανή εκτίμηση, καθιστώντας την μια προσοδοφόρα ευκαιρία για έμπειρους επενδυτές που αναζητούν ένα μείγμα κουλτούρας, άνεσης και οικονομικής ανάπτυξης.

Τοποθεσία: Περιγράφεται ως η «Γειτονιά των Θεών», η Πλάκα και η περιοχή της Ακρόπολης βρίσκονται ακριβώς στον πυρήνα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Μια ζωντανή εμπορική και τουριστική περιοχή, με όμορφα νεοκλασικά σπίτια να πλαισιώνουν τους δρόμους της, είναι η πιο γοητευτική γειτονιά της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Πρόκειται ουσιαστικά για το «Museum Mile» της Αθήνας με όλους τους βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και πολιτιστικούς χώρους που βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Είναι το σπίτι του Μουσείου της Ακρόπολης, που ψηφίστηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο, του Ηρώδου του Αττικού που φιλοξενεί ακόμα θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες όπως πριν από χιλιάδες χρόνια. Μοντέρνες μπουτίκ επώνυμων σχεδιαστών, μοντέρνα καφέ και εστιατόρια, καθώς και μπουτίκ ξενοδοχεία μοιράζονται χώρο με νεοκλασικά σπίτια σε πεζόδρομους σε μεγάλο βαθμό. Ενώ οι τουρίστες το βρίσκουν γοητευτικό, υπάρχει επίσης μια πραγματική αίσθηση γειτονιάς και αίσθηση κοινότητας για τους κατοίκους.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλές συνδέσεις με μετρό, τραμ, λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά έως μία ώρα με τρένο express και απευθείας λεωφορεία.
Επενδυτικές δυνατότητες: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που ανέκαθεν απολάμβανε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02URG2 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή