Μονοκατοικία βίλα CVRX+VM Κίνι, Ελλάδα, Άνω Σύρος, Σύρος

ΣύροςCVRX+VM Κίνι, Ελλάδα
  • € 1.250.000
  • 5
  • 240
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 83 - Κυκλάδες Σύρος Λωτός ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 4180 τ.μ. μόνο 240 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 3800 μέτρα απόσταση από χωριό 300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 4800 μέτρα - Τιμή: 1.250.000 €
Κωδικός ακινήτου: 83 - Κυκλάδες Σύρος Λωτός
ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια εκπληκτική βίλα, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, με συνολική επιφάνεια 240 τ.μ., ευρισκόμενη σε προνομιακή θέση με πανοραμική θέα του χωριού και της θάλασσας.
Στην είσοδο στον χώρο στάθμευσης υπάρχει ο ξενώνας με υπνοδωμάτιο και μπάνιο, γκαράζ και αποθήκη-αντλιοστάσιο για την πισίνα.
Συνεχίζοντας στο δεύτερο επίπεδο, υπάρχει ο χώρος του καθιστικού και της τραπεζαρίας με την κουζίνα.
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν 2 master υπνοδωμάτια, με ευρύχωρες ντουλάπες, ιδιωτικά μπάνια και πρόσβαση σε βεράντα με θέα στη θάλασσα. Επιπλέον υπάρχει και χώρος laundry με πλυντήριο και WC. Το τελευταίο επίπεδο αποτελείται από 1 μεγάλο master υπνοδωμάτιο με ευρύχωρη ντουλάπα, ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτική βεράντα με θέα.
Η πανοραμική θέα στα νησιά, η προσεγμένη πισίνα, ο καλοδιατηρημένος κήπος και η απόσταση από την γραφική παραλία του Κινίου κάνουν αυτή τη βίλα να ξεχωρίζει . Η τιμή πώλησης είναι 1.250.000 €.



Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
83 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή