• € 3.400.000
  • 5+
  • 654
  • 3+
Περιγραφή
Το "HARMONY" - είναι εξαιρετικό συγκρότημα 10 ξεχωριστών διαμερισμάτων στο νησί της Κρήτης στο χωριό Αλμυρίδα, μόλις 250 μέτρα από την παραλία. Η ανάπτυξη μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν αρμονικό συνδυασμό οικιστικών μονάδων με εμπορικές ευκαιρίες, όλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μια κοινόχρηστη πισίνα, μοντέρνο σχεδιασμό και ανέσεις όπως υπόγεια και θέσεις στάθμευσης. Κεντρικό στοιχείο του συγκροτήματος είναι η φιλόξενη κοινόχρηστη πισίνα 70μ², ιδανική για να απολαύσετε τον μεσογειακό ήλιο.

Κάθε διαμέρισμα είναι σχολαστικά κατασκευασμένο για να ενθαρρύνει την ηρεμία και την άνεση, ενσωματώνοντας την ουσία της νησιώτικης ζωής.

Αναθεωρημένη περιγραφή κάθε διαμερίσματος:

Διαμέρισμα #1 (45 m², Ισόγειο)
Ένας ευέλικτος εμπορικός χώρος με μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν το εσωτερικό με το φως του ήλιου. Η διπλανή βεράντα προσφέρει θέα στην πισίνα, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό μέρος για αναψυχή και χαλαρές συναντήσεις.

Διαμέρισμα #2 (66 m², 1ος όροφος)
Ένα οικιστικό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που επωφελείται από ένα γοητευτικό μπαλκόνι που προσκαλεί τη θαλασσινή αύρα στο σαλόνι. Διαθέτει δύο μοντέρνα μπάνια και έναν επάνω όροφο που ενισχύει την ευρυχωρία και τη φωτεινότητά του.

Διαμέρισμα #3 (45 m², Ισόγειο)
Αντανάκλαση του διαμερίσματος #1, αυτός ο εμπορικός χώρος διαθέτει επίσης μια εξαιρετική βεράντα. Αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για επιχειρήσεις που αναζητούν μια ξεχωριστή τοποθεσία.

Διαμέρισμα #4 (66 m², 1ος όροφος)
Παρόμοια με το διαμέρισμα #2, αυτή η κατοικία μοιράζεται την ίδια διαρρύθμιση και εξαιρετική θέα στη θάλασσα, προσφέροντας ένα οικείο περιβάλλον για οικογένειες ή ως ελκυστική επένδυση.

Διαμέρισμα #5 (57 m², Ισόγειο)
Αυτό το ισόγειο διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες οικογενειακές ανάγκες. Η μεγάλη βεράντα με θέα στην πισίνα προσθέτει γοητεία.

Διαμέρισμα #6 (90 m², 1ος όροφος)
Ένα premium διαμέρισμα με τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το μπαλκόνι και τα παράθυρα με θέα στη θάλασσα προσφέρουν μια αέναη σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον. Ο επιπλέον χώρος του τελευταίου ορόφου παρέχει ευελιξία για τη φιλοξενία επισκεπτών ή τη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι.

Διαμέρισμα #7 (57 m², Ισόγειο)
Ιδανικά κατάλληλο για ένα άτομο ή ένα ζευγάρι, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Η βεράντα δίπλα στην πισίνα είναι ένα εξαιρετικό καταφύγιο για χαλάρωση.

Διαμέρισμα #8 (69 m², 1ος όροφος)
Με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, αυτό το διαμέρισμα είναι μια ιδανική οικογενειακή κατοικία. Το μπαλκόνι προσφέρει θέα στην πισίνα και ο πρόσθετος όροφος εισάγει ένα στοιχείο αποκλειστικότητας και ηρεμίας.

Διαμέρισμα #9 (76 m², Ισόγειο)
Το μεγαλύτερο ισόγειο διαμέρισμα του συγκροτήματος, με τρία υπνοδωμάτια και ένα μονό μπάνιο. Η ευρύχωρη βεράντα και το υπόγειο τονίζουν την ελκυστικότητά του, ειδικά για όσους εκτιμούν τον άφθονο χώρο και την πρακτικότητα.

Διαμέρισμα #10 (83 m², 1ος όροφος)
Ένα γενναιόδωρο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με δύο μπάνια, φτιαγμένο για οικογενειακή ζωή. Το μπαλκόνι είναι ένας γαλήνιος χώρος χαλάρωσης και κοινωνικών συναναστροφών, με θέα στην κοινόχρηστη πισίνα.

Κάθε διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξασφαλίζει άνεση, ασφάλεια και οπτική απόλαυση. Το "HARMONY" προσφέρει στους κατοίκους και τους εμπορικούς του επιβάτες μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης, που χαρακτηρίζεται από ένα ήπιο κλίμα, μαγευτική θέα και εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τις τοπικές εγκαταστάσεις.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6259995 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
654 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 3.400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή