Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚίσσαμοςΠολυρρήνιας, 734 00, Κίσσαμος
  • € 46.000
  • 870
Περιγραφή

Πωλείται οικόπεδο 874τμ στη Πολυρρήνια. Βρίσκεται εντός οικισμού με δόμηση 400. Πρόσοψη 12 μέτρα σε αγροτικό δρόμο πλάτους 4 μέτρων που απέχει από άσφαλτο 70 μέτρα. Περιέχει και 18 ελαιόδεντρα.

Απέχει: -> Από το κέντρο της Πολυρρήνιας 1.5 χιλιομετρο ή 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
-> Από τη Κίσσαμο 6 χιλιόμετρα ή 12 λεπτά με το αυτοκίνητο.
  -> Από τα Φαλάσαρνα 15 χιλιόμετρα ή 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. 
-> Από το Ελαφονήσι 40 χιλιόμετρα ή 1 ώρα με το αυτοκίνητο και 
-> Από τα Χανιά 43 χιλιόμετρα ή 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Η Πολυρρήνια είναι ένα μικρό χωριό όπου είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα απότομο λόφο ύψους 418 μέτρων με υπέροχη θέα Αξίζει να την επισκεφτείτε και για το ιδιαίτερο παραδοσιακό της χρώμα με τα υπέροχα στενά σοκάκια αλλά και για την πλούσια ιστορία της, όπου κατά την αρχαιότητα άκμασε μια από τις σπουδαιότερες  και ισχυρότατες ανεξάρτητες πόλεις της Δυτικής Κρήτης. Θαυμάστε τα απομεινάρια της ακρόπολης σε σχήμα Τ, που περιβάλλεται από κυκλώπεια τείχη. Βυθιστείτε στο ιδιαίτερο παραδοσιακό χρώμα της κάποτε ισχυρής πόλης με λιμάνια την Κίσσαμο και τα Φαλάσαρνα. Εξερευνήστε το ρωμαϊκό υδραγωγείο, θαυμάστε παλιά σπίτια και περπατήστε κάτω από τις ενετικές καμάρες απέναντι από το όμορφα ανακαινισμένο κοινοτικό κτήριο. Ανακαλύψτε λαξευμένες κατοικίες και διατηρητέο ελληνιστικό οχυρωματικό πύργο στην πλατεία της πόλης καθώς και την Ακρόπολη της αρχαίας πόλης εκεί που κάποτε βρισκόταν ο ναός της Δίκτυννας Αρτέμιδος.

Κάθε χρόνο έλκονται από τη γοητεία της Πολυρρηνίας χιλιάδες κόσμος και γι αυτό υπάρχει σχέδιο ανακατασκευής του δρόμου που την συνδέει με την Κίσσαμο. Για τους φυσιολατρες και περιπατητές αξιζει να αφιερώσετε χρονο για τον πανέμορφο αυτο τόπο και την εκπληκτική θέα του. Ανακαλύψτε τη γοητεία της αρχαίας πόλης και των σύγχρονων δυνατοτήτων. Αυτό το οικόπεδο είναι ένας συνδυασμός ηρεμίας, ιστορίας και καταπληκτικής θέας, προσφέροντας μια ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι ή να επενδύσετε στον τουρισμό.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
8-2748 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
870 m²
Έξοδα
τιμή
€ 46.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή