Διαμέρισμα Δαγκλή 24, Νέα Κεράσια 570 04, Ελλάδα, Νέα Κερασιά, Μηχανιώνα

ΜηχανιώναΔαγκλή 24, Νέα Κεράσια 570 04, Ελλάδα
  • € 350/μήνα
  • 60
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2024
Περιγραφή
Μηχανιώνα, Νέα Κερασιά: Ενοικιάζεται Studio 60τ.μ. σε ισόγειο με αυτόνομη θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 κουζίνα, Κήπο, αποθήκη και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 2000 και διαθέτει κλιματισμό, ενεργειακή κλάση A+, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα.. Τιμή 350€ | Κωδικός Ακινήτου: #60688

 

Ενιαίος μεγάλος χώρος. Στην τιμή περιλαμβάνεται το νερό και το ίντερνετ, για το ρεύμα θα υπάρχει μετρητής. Πλήρως επιπλωμένο και με όλες τις οικοσκευες ( πλυντήριο, τηλεόραση, φούρνος, ψυγείο, καφετιέρες, τοστιέρα, σίδερο, σκούπα, αφυγραντήρας, καθώς κ ηλεκτρονικό τζάκι), όπως κ όλα τα απαραίτητα κλινοσκεπασματα. Για θέρμανση υπάρχει το ηλεκτρικό τζάκι, air-condition, και κατόπιν συνεννόησης κ καλοριφέρ πετρελαίου.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ 1 ΕΝΟΙΚΙΟ+ ΦΠΑ


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Ρούπα Αλέξανδρο Τηλ 2316007921. κιν.(Viber) 6980000112 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να μην ξεχνάτε τον κωδικό του ακινήτου για ποιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.

Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

*** Για ποιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού
Προσφορά από την εταιρεία μας δωρεάν προέγκριση δανείου Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
60688
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή