Ρετιρέ Χρήζει ανακαίνισης, 160 τμ, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 430.000
  • 5
  • 160
  • 2
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ένα μοναδικό οροφοδιαμέρισμα στον 7ο όροφο, σε έναν πεζόδρομο στην καρδιά της Αγίας Σοφίας, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό το διαμπερές διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετικό προσανατολισμό και απολαμβάνει μία μεγάλη βεράντα περίπου 30 τετραγωνικών μέτρων, με θέα στο κέντρο της πόλης, καθώς και ένα μπαλκόνι στο πίσω μέρος με θέα την Αγία Σοφία.

Η ευέλικτη διάταξη του διαμερίσματος επιτρέπει την δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα των 77 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, καθώς και τη χρήση του για Airbnb, εξασφαλίζοντας έτσι μία πολύ καλή απόδοση. Η θέση του είναι εξαιρετική, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από τη θάλασσα, 100 μέτρων από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και 50 μέτρων από την οδό Τσιμισκή.

Εκτός από κατοικία, αυτή η μοναδική ιδιοκτησία μπορεί να λειτουργήσει και σαν πολυτελής επαγγελματική στέγη, προσφέροντας έναν εξαιρετικό χώρο για επιχειρηματικές δραστηριότητες στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης.

*Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6262829 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 430.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή