Μονοκατοικία βίλα Κασσάνδρα, Άφυτος, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΚασσάνδρα
  • € 395.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται στην γραφικη Αφυτο, πετρόκτιστη αυτόνομη διώροφη βίλα πληρως επιπλωμενη, εμβαδού 120 τμ με αποκλειστική χρηση γης 1 στρεμμα και απολυτως διαμορφωμενη εσωτερικη και εξωτερικη αυλή, σε καταπρασινο συγκροτημα κατοικιων, υψηλης αισθητικης και λειτουργικοτητας,
Η διαρρυθμισγη του ακινητου ειναι η ακολουθη. Το ισογειο περιλαμβανει 2 Υ/Δ, ενα μπανιο, ευρυχωρη κουζινα εξοπλισμενη με ολες τις ηλεκτρικες συσκευες (και πλυντηριο ρουχων), με χωρο τραπεζαριας και αμεση προσβαση σε ιδιωτικη αυλη με μπαρμπεκιου και κιοσκι. Ο πρωτος όροφος διαθετει μεγαλο σαλονι, μπανιο και μπαλκονι 45 τμ με υπεροχη θεα θαλασσα.Το ακινητο εξυπηρετειται με ατομικο λεβητα πετρελαιου και διαθετει 4 μοναδες A/C inventor, ιντερνετ, δορυφορικη συνδεση, σιτες, ηλιακο και 3 ανοιχτες θεσεις παρκιγκ.
Αμεσα διαθεσιμο.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
833739 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή