Duplex 180 τμ, Στροφύλι, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 790.000
  • 5
  • 180
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Μια πανέμορφη μεζονέτα για οικογένειες, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Κηφισιάς στο Στροφίλι, αναζητά νέους ιδιοκτήτες. Ένα όμορφο σπίτι τριών επιπέδων, πλήρως εξοπλισμένο, με μάρμαρο, ξύλο και πλακάκια σε πολύ καλή κατάσταση που αγαπήθηκε από τους ιδιοκτήτες του από τότε που κτίστηκε.
Μπαίνοντας στην είσοδο του συγκροτήματος ανεβαίνουμε ένα επίπεδο για να βρεθούμε στην είσοδο, όπου συναντάμε έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας που έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα. Επιπλέον, στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται το WC επισκεπτών με μια ντουλάπα.
Ανεβαίνοντας λίγα σκαλάκια συναντάμε μια ηλιόλουστη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που συνδέεται με ένα πάσο με την τραπεζαρία. Στην συνέχεια βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων η μία master με δικό της μπάνιο, και δύο ακόμη μπάνια.
Ανεβαίνοντας τη σκάλα στον επάνω όροφο, μας υποδέχονται δύο ακόμη υπνοδωμάτια με επικλινές ταβάνι και τις ντουλάπες τους, με το ένα από τα δύο να έχει το δικό του μπάνιο. Ουσιαστικά αυτό το επίπεδο μπορεί να φιλοξενεί τα παιδιά της οικογένειες ώστε να απολαμβάνουν οι γονείς τους χώρους υποδοχής με φίλους χωρίς να διασπούν τα παιδιά από τον ύπνο ή το διάβασμα. Στην συνέχεια αυτού του επιπέδου έχουμε μια πολύ ευρύχωρη βεράντα (roof garden), με κτιστό μπάρμπεκιου, που δίνει την δυνατότητα για συγκεντρώσεις με φίλους και την οικογένεια.
Τέλος στο ακίνητο περιλαμβάνονται δύο θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικός χώρος ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Μια ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά που θα απολαύσουν το σπίτι αλλά και τη βολική του τοποθεσία.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UF3L
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 790.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή