Duplex, νέα, 118 τμ, Χρυσάκη, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 520.000
  • 4
  • 118
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αν είναι στις ανάγκες σας να ζείτε σε κομβικό σημείο των νοτίων προαστίων, με άνεση και φινέτσα, αυτή η νεόδμητη μεζονέτα των 118 τ.μ. μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο ορμητήριο. Βρίσκεται στον 6ο όροφο σε ένα ολοκαίνουριο κτίριο μόλις 5 διαμερισμάτων. Διαμπερής σε κεντρικό σημείο πολύ κοντά στο Ωνάσειο και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα άνετα, μπροστινό και πίσω, μπαλκόνια σας επιτρέπουν να έχετε στιγμές χαλάρωσης και ξεχωριστής θέας. Η open space κουζίνα και το σαλόνι έχουν μεγάλη μπαλκονόπορτα που επιτρέπει έναν υπέροχο φωτισμό. Στο βάθος ήσυχα, μετά το μπάνιο, βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και πρόσβαση στο πίσω μπαλκόνι. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα στη σοφίτα υπάρχει 2ο μπάνιο και το 3ο υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και πρόσβαση σε πίσω μπαλκόνι με υπέροχη θέα ως τη θάλασσα. Η ενεργειακή κλάση του κτιρίου σύγχρονων προδιαγραφών Α+ (θερμοπροσόψεις 10cm, φωτοβολταϊκά πάνελς οροφής για net metering, ηλιακός θερμοσίφωνας, κουφώματα βαρέως τύπου, κ.λ.π.) Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, έχει προεγκατάσταση. συναγερμού, ηλεκτρικά ρολά και δυνατότητα εγκατάστασης αισθητήρων smart-home. Με υλικά αρίστης ποιότητας σε ένα μοντέρνο συγκρότημα, με πρακτική διαρρύθμιση χώρων και θέση parking, μόλις περατωμένο προς παράδοση, με σύγχρονη minimal αισθητική, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όμορφη και αναβαθμισμένη διαβίωση, πολύ κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού και άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες και κεντρικές οδικές αρτηρίες προς Αθηναϊκή Ριβιέρα, τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο 4ος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπιος και Σιβιτανίδιος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτικό δυναμικό: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QS0G - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή