Ρετιρέ Μακεδονίας 15-17, 551 35, Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΜακεδονίας 15-17, 551 35, Καλαμαριά
  • € 325.000
  • 3
  • 112
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 55047 - Καλαμαριά Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 112 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 325.000 €
Πωλείται εξαιρετικό ρετιρέ διαμέρισμα, άμεσα κατοικήσιμο, πρόσοψης 112τ.μ.(96τμ καθαρά), στον Άγιο Ιωάννη της Καλαμαριάς.
Πρόκειται για ένα διαμπερές και φωτεινό ακίνητο που βρίσκεται στον 4ο(και τελευταίο όροφο) της οικοδομής, διαθέτει ασανσέρ και έχει κατασκευαστεί το 2007.
Αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς απέχει μόλις 5 λεπτά από τα κεντρικά καταστήματα και την αγορά της περιοχής, είναι δίπλα σε σχολεία και σουπερμάρκετ και έχει άμεση πρόσβαση σε Περιφερειακή Οδό(800 μέτρα) και αστική συγκοινωνία.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (με ντουλάπες), σαλοκουζίνα με τζάκι (εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές) και 2 μπάνια.
Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλες βεράντες εμπρός και πίσω, με τα μπροστινά μπαλκόνια να βλέπουν μέχρι τον Χορτιάτη και το Πανόραμα, ενώ το πίσω μπαλκόνι προσφέρει μια μαγευτική θέα στο Θερμαϊκό κόλπο και στον ορίζοντα της πόλης.
Το διαμέρισμα διαθέτει πολλούς λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους και θέση στάθμευσης στην πυλωτή (για 2 μικρά αυτοκίνητα).
Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια, εξοπλισμένα με σίτες, τα δάπεδα είναι από ξύλο και πλακάκια και έχει πόρτα ασφαλείας.
Η θέρμανσή του είναι κεντρική με πετρέλαιο, ενώ επιπροσθέτως υπάρχει κλιματισμός για την ψύξη και την θέρμανση του χώρου. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα.
Η ενεργειακή του κλάση είναι Δ και ο προσανατολισμός είναι ανατολικός.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο του οποίου η τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση, καθώς και για επένδυση με πολύ καλή απόδοση ενοικίου ή και βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
--
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική
--
Ανδρέας Κακάλτσης 6948001592 www.invista.gr
--

Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS

Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
55047 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή