Μονοκατοικία βίλα Τήνου, Πόρτο Ράφτη 19003, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

ΜαρκόπουλοΤήνου, Πόρτο Ράφτη 19003
  • € 285.000
  • 3
  • 160
  • 3
Περιγραφή
Εξερευνήστε μια νέα εποχή σύγχρονης ζωής στο Πόρτο Ράφτη με 4 (τέσσερις) εκπληκτικές βίλες, η καθεμία από τις οποίες εκτείνεται σε 160 τετραγωνικά μέτρα. Αυτές οι διώροφες μεζονέτες συνδυάζουν άψογα τον κομψό σχεδιασμό με την ηρεμία.

Παράκτια Γοητεία:
Οι βίλες διαθέτουν μοντέρνα αρχιτεκτονική, με καθαρές γραμμές και μεγάλα παράθυρα που συνδυάζονται αβίαστα με το γραφικό τοπίο του Πόρτο Ράφτη. Το εξωτερικό ακτινοβολεί την πολυπλοκότητα, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον.

Ιδιωτική Γαλήνη:
Αποδράστε στο δικό σας καταφύγιο με ιδιωτική αυλή και αναζωογονητική πισίνα για κάθε βίλα. Αυτοί οι εξωτερικοί χώροι είναι κατασκευασμένοι για χαλάρωση και διασκέδαση, προσφέροντας ιδανικά σημεία για φαγητό στο ύπαιθρο, ηλιοθεραπεία ή χαλαρό κολύμπι.

Έξυπνη Διάταξη:
Ο διώροφος σχεδιασμός επιτυγχάνει ισορροπία μεταξύ ιδιωτικότητας και πρακτικότητας. Το ισόγειο φιλοξενεί ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, συνδέοντας απρόσκοπτα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ένα βολικό υπνοδωμάτιο σε αυτό το επίπεδο συμπληρώνεται από ένα άλλο στον επάνω όροφο, προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο με πρόσθετη ιδιωτικότητα.

Κομψοί Εσωτερικοί Χώροι:
Μπείτε σε εσωτερικούς χώρους διακοσμημένους με μοντέρνα φινιρίσματα και εκλεπτυσμένη παλέτα. Ο ισόγειος χώρος καθιστικού είναι ευέλικτος τόσο για χαλάρωση όσο και για κοινωνικοποίηση, ενώ η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα καλύπτει τις ανάγκες των απαιτητικών κατοίκων με κορυφαίες συσκευές.

Διαβίωση Διπλού Επιπέδου:
Ανακαλύψτε την ευελιξία με ένα υπνοδωμάτιο σε κάθε όροφο. Το υπνοδωμάτιο του ισογείου προσφέρει άνεση, ενώ το υπνοδωμάτιο του επάνω ορόφου εξασφαλίζει αυξημένη ιδιωτικότητα. Και τα δύο συνδυάζονται με κομψά μπάνια που συνδυάζουν άψογα τη λειτουργικότητα με την κομψότητα.

Αποτελεσματική Διαβίωση:
Μεγιστοποιώντας τα 160 τετραγωνικά μέτρα τους, αυτές οι βίλες δημιουργούν έναν άνετο και φιλόξενο χώρο διαβίωσης χωρίς να θυσιάζουν το στυλ. Ο σχεδιασμός δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα, καθιστώντας αυτές τις κατοικίες ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα άνετο αλλά πολυτελές σπίτι.

Συμπερασματικά, αυτές οι ολοκαίνουργιες βίλες επαναπροσδιορίζουν την παράκτια διαβίωση στο Πόρτο Ράφτη, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής, ιδιωτικών εξωτερικών χώρων και αποδοτικού σχεδιασμού. Βυθιστείτε στην ηρεμία αυτών των αποκλειστικών κατοικιών και ζήστε την επιτομή της μεσογειακής ζωής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6266669 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή