• € 65.000
  • 4.200
Περιγραφή
Αγροτεμάχιο Προς Πώληση στην Περιοχή της Ιερισσού Χαλκιδικής

Ανακαλύψτε μια μοναδική ευκαιρία αγοράς στην καρδιά της Ιερισσού, στην Χαλκιδική. Προς πώληση είναι ένα εκπληκτικό αγροτεμάχιο, εκτός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο, ιδανικό για την ανέγερση της κατοικίας που πάντα επιθυμούσατε.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή, προσφέροντας μοναδική θέα που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την ηρεμία της περιοχής. Η χρήση γης ως Γενική Κατοικία δίνει τη δυνατότητα για μια ευρύτερη αξιοποίηση, επιτρέποντας την κατασκευή ενός ονειρικού σπιτιού ή ενός προγράμματος ακινήτων που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Η Momentum Real Estate παρουσιάζει αυτό το εξαιρετικό αγροτεμάχιο ως μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν να επενδύσουν σε μια περιοχή με συνεχώς αυξανόμενη αξία. Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια επίσκεψη στο ακίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200 123, μέσω email στο info@momentum-estate.com, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.momentum-estate.com/.
Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα κομμάτι γης σε μια από τις πιο γραφικές και περιζήτητες περιοχές της Χαλκιδικής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
732346 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.200 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή