• € 30.000
  • 1.090
Περιγραφή
Αγροτεμάχιο Προς Πώληση στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής: Ιδανικό για Προσωπική Αγροτική Χρήση

Στην καρδιά της Αμμουλιανής, μιας από τις πιο γραφικές περιοχές της Χαλκιδικής, προσφέρεται προς πώληση ένα μοναδικό αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου. Το αγροτεμάχιο αυτό αποτελεί την τέλεια επιλογή για εκείνους που ενδιαφέρονται για την προσωπική αγροτική ανάπτυξη και την καλλιέργεια μικρής κλίμακας, προσφέροντας μια ξεχωριστή ευκαιρία να απολαύσουν την ηρεμία και την ομορφιά της εξοχής.

Με καταλληλόλητα για καλλιεργήσιμη γη και τοποθετημένο σε αγροτική περιοχή, αυτό το αγροτεμάχιο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανάπτυξη μιας μικρής καλλιέργειας ή τη δημιουργία ενός προσωπικού κήπου, με την πρόσθετη χαρά της κοντινής απόστασης από την παραλία, μόλις 900 μέτρα μακριά.

Η Momentum Real Estate παρουσιάζει αυτό το αγροτεμάχιο ως μια πολύ καλή επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν ένα κομμάτι γης για προσωπική χρήση ή μικρής κλίμακας καλλιέργεια στην Αμμουλιανή, μια περιοχή γνωστή για την φυσική της ομορφιά και την κοντινή της απόσταση από την παραλία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια επίσκεψη στο ακίνητο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2371200123, μέσω email στο info@momentum-estate.com, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.momentum-estate.com.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
426747 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
1.090 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 30.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή