Τεσσάρι Σταγείρων - Ακάνθου, Νέα Ρόδα, Σταγείρων - Ακάνθου

Σταγείρων - ΑκάνθουΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 240.000
  • 5
  • 175
  • 3
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετικό Διαμέρισμα προς Πώληση στην Περιοχή της Νέας Ρόδας στην Χαλκιδική.

Ανακαλύψτε το ιδανικό σας σπίτι στον 1ο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτιρίου, με άφθονο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το βουνό. Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, με εμβαδόν 175 τ.μ., προσφέρει άνεση και πολυτέλεια με τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ένα WC, ευρύχωρη κουζίνα και ένα καλαίσθητο σαλόνι.

Η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, η ηχομόνωση, η θερμομόνωση και τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την άνεση κάθε εποχή, ενώ τα ξύλινα δάπεδα προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς και κομψότητας σε κάθε χώρο.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε υπέροχες αμμουδιές, καθώς και κοντά σε super market, το κέντρο της πόλης, κέντρα διασκέδασης και το λιμάνι.
Απολαύστε τη μαγεία της ζωής κοντά στη θάλασσα, με απεριόριστες ευκαιρίες για χαλάρωση και αναψυχή, σε μια από τις πιο γοητευτικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, προσφέροντας ένα έτοιμο προς κατοίκηση σπίτι. Το γωνιακό και διαμπερές layout εξασφαλίζει φωτεινούς και αεριζόμενους χώρους, ενώ η ησυχία της γειτονιάς προσφέρει ένα ήρεμο καταφύγιο από την καθημερινότητα.

Με τιμή €240.000, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν υψηλού επιπέδου τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να οργανώσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε με την Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123, μέσω email στο info@momentum-estate.com ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
778318 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή