• € 300.000
  • 8.000
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση ένα εκπληκτικό αγροτεμάχιο 8 στρεμμάτων, που βρίσκεται σε μια μοναδική αμφιθεατρική θέση στην περιοχή της Τρυπητής στη Χαλκιδική, με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και μόλις 400 μέτρα από την παραλία.
Το τοπίο, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την κοντινή απόσταση από την παραλία, προσφέρει την τέλεια αφετηρία για τη δημιουργία του ονειρεμένου σας σπιτιού, ενοικιαζόμενων δωματίων ή ακόμα και για αγροτική αξιοποίηση.

Το οικόπεδο αυτό συνδυάζει την άρτια και οικοδομήσιμη φύση του με μια επικλινή και αμφιθεατρική γεωγραφία, προσφέροντας μοναδικές προοπτικές για αρχιτεκτονική και περιβαλλοντική αρμονία.
Είτε φαντάζεστε μια κατοικία που θα αγκαλιάζει την πλαγιά του λόφου είτε ένα σύνολο ενοικιαζόμενων δωματίων με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο, εδώ θα βρείτε το ιδανικό σημείο για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Προσφέρεται στην τιμή των €300.000.
Το αγροτεμάχιο αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που επιθυμούν να επενδύσουν σε μια πραγματικά ξεχωριστή ιδιοκτησία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com για περισσότερες πληροφορίες ή για να οργανώσετε μια επίσκεψη σε αυτή την εξαιρετική ιδιοκτησία.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com/ για να ανακαλύψετε περισσότερες ευκαιρίες που περιμένουν να εξερευνηθούν.

Η Momentum Real Estate είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και υποστήριξη για την αγορά του ιδανικού ακινήτου. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επόμενη μεγάλη σας επένδυση, εξασφαλίζοντας μια ιδιοκτησία που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
503505 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
8.000 m²
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή