Δυάρι Μηθύμνης 19, 112 57, Αθήνα, Φωκίωνος Νέγρη, Κυψέλη

ΚυψέληΜηθύμνης 19, 112 57, Αθήνα
  • € 900/μήνα
  • 3
  • 100
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 38-4539 - Σε μια από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας, η Κυψέλη Φωκίωνος Νέγρη, είναι διαθέσιμο ένα όμορφα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 100 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετους χώρους για να ζήσετε την καθημερινότητά σας. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο με σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Κατασκευασμένο το 1972, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή κλάση Ζ και προσφέρει άνεση και ζεστασιά όλο το χρόνο, χάρη στην κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο. Τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο και η πόρτα ασφαλείας δίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το διαμέρισμα.

Επιπλέον, διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες για αποθήκευση, ανελκυστήρα για πιο εύκολη πρόσβαση στον 3ο όροφο και A/C για δροσερές καλοκαιρινές νύχτες. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Τέλος, η τιμή ενοικίασης για αυτό το υπέροχο διαμέρισμα είναι 900 €. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα τόσο άνετο και λειτουργικό χώρο στην καρδιά της πόλης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε αυτό το ακίνητο από κοντά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
38-4539 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή